tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Mennyttä vuotta mietiskellen ja 2014 julkaisemiani instagram kuvia selaillen ajattelin tehdä pikakatsauksen menneestä vuodestani. Olkaa hyvä! :)

Tammikuussa suunniteltiin jännityneinä tulevia häitä ja juhlittiin huikeita polttareita loistavalla tyttöporukalla! ja jo helmikuun alussa sanoimme I:n kanssa toisillemme tahdon ja vannoimme ikuista rakkautta. Suurin osa menneestä vuodesta on siis ollut ensimmäistä avioliittovuottamme. Joskus jostain luin, vaiko kuulin, että ensimmäinen avioliittovuosi on vaikein. En kyllä missään nimessä allekirjoita tuota. Tämähän on ollut vallan ihanaa! Jopa paikoin liian imelää ;)


Maaliskuun alussa ihana ja suloinen kummipoikani syntyi <3 Hänen kasvuaan ja kehitystään on ollut ilo seurata ja hänestä onkin kasvanut aikaimoinen hurmuri. Kummipojan äidistä on ollut suuri apu ja tuki omaa esikoista odottaessani. Maaliskuussa kävin myös valloittamassa Ylläksen ladut. Ihana reissu tyttöjen kanssa! 



Kesä meni tuttuun tapaan liian nopeasti. Työntäyteinen kesä ei tuonut mukanaan reissuja, mutta aina silti siitä jotain jäi mieleen. Vaikka sitten edes työkaverit jos ei muuta! ;) Juhannus vietettiin kylmässä säässä ystävien ympäröimänä ja perinteisiä Oksasten Olympialaisia saatiin viettää lämpöisessä ja aurinkoisessa kelissä. Jos en ollut töissä olin usein I:n kanssa soutelemassa ja ottamassa aurinkoa tai sitten pelasimme frisbee golfia.




Elokuussa saimme suuria, yllättäviä ja ihania uutisia; Keväällä syntyisi esikoisemme <3 Olimme niin onnellisia uutisesta!

Lokakuussa teimme ensimmäisen ja luultavasti piiiiitkään aikaan viimeisen kahdenkeskeisen ulkomaan matkan. Häämatka Balin auringossa ja Singaporen hälinässä oli mitä parhain. Huippu reissu parhaassa seurassa.



Loppuvuosi onkin sitten mennyt todella nopeasti. Muuttuvaa kehoa tutkiskellessa, hieman pahoinvoidessa ja tulevaisuutta suunnitellessa. Äkisti huomasi, että raskaus olikin edennyt jo puoleenväliin ja etureppu ei mahdu enää mihkään vaatteisiin.


Näin kun jälkeenpäin ajattelee ja miettii mennyttä vuotta 2014 on se ollut todella onnellinen ja rakkaudentäyteinen. On tapahtatunut niin paljon hyvää, eikä äkkiseltään tule mieleen mitään pahaa, mitä olisi sattunut. Meillä on I:n kanssa toisemme, perheemme ja paljon ihania ystäviä ympärillämme. Paljon asioita joista olla kiitollinen <3

Vuosi on ollut elämäni parhain!! Ja tulevaa vuotta odotan todellakin innolla. Mitä kaikkea se voikaan pienen ihmisen myötä tuoda tullessaan ;)

Iloista vuodenvaihdetta kaikille ja rakkaudentäyteistä, sekä onnellista uuttavuotta 2015! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti