perjantai 5. joulukuuta 2014

Ihanaa postia! <3

Tänään postissa saapui kirje, joka sai yhtäaikaa kyyneleet virtaamaan ja hymyn muuttumaan nauruksi, nimittäin pyyntö kaasoksi! <3 ihana yllätys! 


               

Ystäväni menevät ensi elokuussa naimisiin ja on todella suuri kunnia päästä yhdeksi morsiammen parhaista naisista. Meitä kaasoja onkin useampi ja aivan loistava tiimi onkin. Jihuu! Tällä porukalla varmasti saadaan hyvät kemut pystyyn.


         

Pariskunnasta molemmat ovat entisiä koulukavereita, tosin aivan eri kouluista. Sulhasen kanssa olen käynyt samaa koulua yläasteen ja lukion ja olemmekin olleet aika läheisiä sieltä saakka. Vanhojentanssitkin tansittiin yhdessä ja nyt juhlimme joulukuussa syntymäpäiviäkin yhdessä. Morsian taas tuli minulle tutuksi kosmetologikoulussa kun olimme samalla luokalla. Muistan vieläkin niin hyvin kun kerran koulussa Tiitalle sanoin, että tietäisin  sulle yhden tosi kivan pojan. Taisivat ekaa kertaa ehkä nähdäkkin minun ansioista, jos en väärin muista ;) 

Aivan ihania ihmisiä molemmat yhdessä ja erikseen. Mahtavaa päästä tekemään heidän suuresta päivästään ikimuistoista! En malta odottaa! <3

1 kommentti: