keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Pötyä pöytään!

Vuoden päivät haaveilin ja tuumin uutta ruokapöytää ja nyt sen vihdoin sain ja se on täydellinen! Kaupoista ei tahtonut millään löytyä sopivan näköistä, kokoista tai hintaista pöytää. Kun löysin sopivan vaihtoehdon oli se aina joko liian suuri/pieni tai järkyttävän hintainen. 

Ystäväni veli on viittävaille puuseppä ja tuli asia puheeksi hänen kanssaan. Ei muuta kun näyttämään kuvia minkälaista olin ajatellut ja hän kehitti päässään siitä suunnitelman. Kaiken kaikkiaan lopputulos on tämä!









Juuri sellainenkin kuin halusin ja oikeastaan vielä vähän parempi kuin kuvittelinkaan. Sopii kuin nenä päähän meidän keittiöön. Ole aivan haltioissani! Valkoinen pieni pirtinpöytä sai vaihtua tähän ihanuuteen. Nyt mahtuu useampikin ruokailemaan pöydän ääreen. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Kiitokset Juholle! :)

Nyt vain ehkä täytyy alkaa miettimään uusia verhoja.. hmm..

Raskauden puoliväli saavutettu. Vajaan viikon päästä olisi rakenne ultra ja pääsemme kuulemaan onko pienokaisella kaikki hyvin. Jännittää jo kovasti! Kaikenlaisia ajatuksia sitä päässä pyörii. Täytyy toivoa kovin, että kaikki on niinkuin pitääkin. Sukupuolta emme aio selvittää. Sillä ei ole meille mitään merkitystä ja ompahan kiva jännittää sitä loppuun saakka. I tosin on varma, että se on poika, "Ernesti". :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti