maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuu!


                    

Aamulla herätessä jännitti kuin pikkutyttöä.. JOULUKUU! Lapsena se tarkoitti ensimmäisen kalenteriluukun avaamista, jos oli malttanut odottaa, eikä käynyt salaa napsimassa suklaita jo aikaisemmin. 


Rakastan joulua!! En tiedä johtuuko se osittain myös siitä, että olen syntynyt joulukuussa. Muistan kuinka innoissaan lapsenakin olin kun joulukuu vaihtui. Se tiesi aina sitä että kohta on synttärit ja sitten kohta tuleekin jo pukki. Pitkät pyhät piirrettyineen ja jouluohjelmineen <3 

Joulun odotus ja jouluun valmistautuminen on ihanaa. Joululahjojen ostaminen ja niiden paketointi, joulukoristeet, joululaulut, jouluherkkujen napsiminen etukäteen, jne. Tänä vuonna jopa I sanoi, että odottaa joulua. I kun ei yleensä ole joulusta juuri välittänyt, muuten kuin notkuvien ruokapöytien verran :) Ehkä mun jouluhulluus alkaa tarttua häneenkin. 

Harmillisen mustaa ja masentavaa on ulkona, eivätkä ole tainneet luvata kelien juuri muuttuvan jouluksi. Yritin hieman virittäytyä joulun tunnelmaan laittamalla pihakuuseen valot ja iskin jouluvaloja myös hieman sisällekkin. Ehkä se tästä vielä. 

               



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti