perjantai 2. tammikuuta 2015

Maha muistiin

Raskausmahan kuvailua olen miettinyt. Olen ihan kokonaiset kolme kuvaa pötsistäni ottanut tähänmennessä. Niitä perus peilikuvia, joita varmasti on jokaisella. Varmasti ehdin niitä masukuvia ottamaan vielä vaikka kuinka monta, mutta haluaisin muutaman, sellaisen "hieman paremman" masukuvan. Sellaisen valokuvauksellisemman. Tiedätte varmaan mitä tarkoitan.

Olenkin yrittänyt selailla internetin ihmeellisestä maailmasta ideoita mahakuviin. En niinkään halua mitään kovin erikoista, mutta jotain itseninäköistä ja kaunista. Miksei tietysti myös jotain hauskaa! :) Täytyisi myös miettiä milloin kuvat otettaisiin. Masu kauneimillaan kuvassa ja minä myös tietty ;)




Ajatus minusta ja mahastani kameran edessä ei vain ole kovin houkutteleva. Vieraan ihmisen edessä poseeraaminen kameralla on jo itsessään hieman epämukavaa, saati kun siihen lisätään maha. Olenkin  miettinyt, että jos kuvat ottaisi joku aivan tuttu. Mutta en tiedä tuleeko kuvista silloin kovinkaan normaalista perhealbumikuvista poikkeavia. Täytynee ehkä vain kerätä rohkeutta ja pyytää ammattilaista apuun. Jään vielä pohtimaan asiaa... ja keräämään rohkeutta.

Masujen maalamisesta meillä onkin ollut raskaana olevien ystävieni kanssa puhetta.
                            




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti