maanantai 15. joulukuuta 2014

Rakenneultra

Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen tänään vihdoin päästiin kuulemaan "Ernestin" kuulumiset. Jännitti aivan vietävästi! Uni ei illalla tullut millään ja aamulla heräsin jo ennen kukonlaulun aikaa odottelemaan ultraa.

Odotushuoneessa odottaessa ja jännittäessä kerkesi miettimään jo kaikkein kamalimpiakin, mutta onneksi pelko oli aivan turhaa! Rakenneultrassa siis kaikki hyvin :)

Kätilö oli erittäin mukava ja ystävällinen nainen. Tutkimusta seurasi opiskelija ja kätilö kertoi samalla tälle mitä hän näki ja teki. Näin ollen myös me saimme paljon infoa ja kokoajan tiesimme mitä mittailtiin tai tarkasteltiin. Ei siitä muuten mitään olisikaan ymmärtänyt :) 

"Ernesti" painaa nyt 420g, kaikki raajat löytyi ja ne olivat normaaleja. Sydän lyö hyvin ja muutkin sisäelimet olivat oikeilla paikkoillaan ja toimivat niinkuin pitääkin. Vauva vastasi mitoiltaan suurinpiirtein laskettua aikaa, taisi neljällä päivällä heittää. Istukka sijaitsee aivan etuseinämässä ja oli hyvin lähellä kohdunkaulaa. Pääsempä siis vielä raskausviikolla 32 käymään ultrassa, jossa tarkistetaan istukan paikka. 

"Kaikki on vauvalla niinkuin pitääkin. Haluatteko tietää sukupuolen?" Ei haluttu, vaikka hetken kyllä kävi mielessä, että jospa sittenkin. Kuulemma selkeästi näki kumpi sieltä on tulossa. I sanoi autossa, että poikahan se on kun niin selkeästi kerta näkyi :)  Nähtäväksi jää! Jännitetään loppuun saakka.

Mutta ihanaa, että kaikki oli hyvin ja nyt voi huokaista pahimmasta jännityksestä. Iloisin ja luottavaisin mielin kevättä kohti! <3

pötsi rv20



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti