sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Purkkarit jalkaan ja purtsille!


Lauantai iltaa vieteltiin pursiseuralla. Loistava paikka kerrassaan! Itse olen viettänyt tuolla kyseisellä niemen notkelmalla kaikki lapsuuteni kesät ja mielelläni vietän aikaa siellä edelleenkin, vaikka ei meillä venettä ole, silti ollaan seuran jäseniä ja tervetulleita joukkoon. Lapsena me veneiltiin isän ja äitin kanssa, mutta vanhemmilla vene vaihtui jossain vaiheessa matkailuautoon. Pursiseuralta nykyään kyllä löytyy myös "karavaanialue" ;) Seuran jäsenet on aivan loistavaa porukkaa! Kaiken ikäisiä ja näköisiä. lapsiperheitä, perheitä, sinkkuja, eläkeläisiä, mummoja, vaareja, nuoria.. mitä näitä nyt on. Kaikki tulee kuitenkin hyvin toimeen keskenään! :)

Tekemistä ei pursiseuralta juurikaan puutu. Jos ei ole jotain talkoo hommaa, niin voi ihan vain olla ja nauttia grillaillen, veneillen, ulkoillen, frisbeegolfaten, onkien, uiden ja saunoen ja monin muun keinoin. Lääniä on ja aina seuraa, jos sitä kaipaa!






Vein lauantaina mennessämme tuliaisiksi kakun. Meikäläinen on aika surkea leipuri. Välillä kuitenkin innostun kokeilemaan jotakin helppoa reseptiä. Nyt päätin kokeilla päärynä-kinuskikakkua. Ohjeen löysin täältäSiis kerrassaan SUUSSA SULAVAA! Aivan varmasti teen tätä kakkua toisenkin kerran. Mun piti ottaa kakusta hieno kuva, mutta sitten unohdin ja sitten sen lässähti siinä helteessä ja sit kuvasta tuli "ei niin houkuttelva". Mutta siis ältsin hyvää! Kokeilkaa kaikki!


                       
                              



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti