sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kesä on tullut!

Tervetuloa aurinko ja lämpö! Siis voiko ollakkaan ihanampaa! <3 Nyt ei pidä valittaa, että on liian lämmintä.




Eilen käytiin heppatallilla katsomassa I:n siskon estekisoja. En minä niistä hevosista ja kisoista oikein ymmärrä, mutta Ihan mukava niitä kisoja oli silti seurata. Sen nyt tajusin, että jos se puomi tippui, niin tuli virhepisteitä. Lupasimpas lähteä joku kerta itsekkin ratsastamaan. Hurjaa! Hevoset on mielestäni hieman pelottavia eläimiä. Ne kun on niin isoja! 





Pari pässiäkin nähtiin.

Tänään lämmintä päivää tuli vietettyä ensin töissä ja sitten aurinkoa ottaen. Anoppi oli tehnyt ihanaa raparperimehua. Täytynee kokeilla itsekkin tehdä, on meinaan todella helppo resepti.

Raparperimehu

1 kg pilkottuja raparpereja
2 kpl sitruunaa lohkottuna
0,5 kg sokeria
2 l kiehuvaa vettä
2 l kylmää vettä

Kaikki tavarat ämpäriin. Kaadetaan kiehuva vesi päälle. Sekoitellaan. Sitten kylmä vesi sekaan ja taas sekoitellaan. Annetaan mehun tekeytyä ämpärissä huoneenlämmössä noin vuorokauden. Ja valmis! 
Toki sitruunaa ja sokeria voi laittaa sitten oman maun mukaan. 

Ostin kesän alussa crocsin sexi flip varvassandaalit. Aivan loistavat kesäkengät ja parhaimmat varvastossut mitä tiedän! Mukavat jalassa ja näyttävätkin hyvältä. Suosittelen lämpimästi! Ainut miinus ehkä on, ettei kenkiä saa vain potkaistua jalkaan, vaan joutuu kädellä hieman avittamaan. Mutta silläpä ne ovatkin niin tukevat kengät sandaaleiksi. 

Nauttikaahan kaikki nyt auringosta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti