keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vierastyöhuone


Sisustaminen se sitten on niin kivaa! On niin paljon aina ideoita ja koko ajan tulee uusia, mutta valitettavasti suurimman osan ideoista on jäätävä haaveeksi tilan, rahan tai toteutusongelmien takia. Joskus jopa ihan järjettömyyden takia.

Projektina jo kaksi vuotta ollut "vierashuone", joka lähinnä on toimittanut pyykinkuivaushuoneen virkaa, alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan päässä. Jonkinlaista työhuonetta siitä yritetään rakentaa, vaikka emme tosin kumpikaan erikseen työhuonetta tarvitse. Mutta tässäpä onkin pieni pulma. Miten sisustaa huone, missä ei tehdä muuta kuin istuta tietokoneella? Olen löytänyt upeita nojatuoleja, jotka sopisivat meille, mutta miksi ostaisin huoneen nurkkaan nojatuolin. Eihän sitä kukaan käyttäisi! Sänkysohva meillä huoneessa oli vieraita varten, mutta eipä sitäkään montaa kertaa käytetty. Turhaa vain vei ison tilan. Niimpä luovuimme siitä. Nyt huoneessa tönöttää lipasto ja pöytä.

Saatiin tosiaan muutama viikko sitten hommattua huoneeseen tietokonepöytä. Olkkariin ostin uuden maton, joten vanha siirtyköön "officen" puolelle. Vielä kun jostain löytäisin työpöydän kaveriksi kivan ja mukavan tuolin. Nyt virkaa hoitaa ikean pieni jakkara, jossa on kaksi vanhaa tyynyä päällekkäin pehmusteena. Ei kovin mukava istua, eikä kovin sisustukseen sopiva :D Olen vähän mielessäni miettinyt vaihtoehtoina hay hee-tuolia tai hay J110-tuolia. Tosin jokin vanha puutuoli olisi kiva myöskin. Täytyy pitää silmät auki, jos vaikka jostain tulisi sopiva vastaan.




Niin siitä olohuoneen uudesta matosta! Tilasin tosiaan ellokselta Joanna maton. Työkaveri tokaisi heti kuvan nähtyään, että "ompas psykedeelinen matto". Onko? Mielestäni se on ehkä ihan hyvä, kunhan vain silmä tottuu. Aiempaan kokovalkoiseen mattoon nähden, on uusi paljon veikeämpi ja eloisampi. Valkoinen kuitenkin on aina valkoinen ja meillä kun sisustus on ollut aika valkoinen. Matto vaikuttaa heti yleiskuvaan. Katsotaan nyt jääkö matto olohuoneeseen vai kuinka käy :)


                       
                         




2 kommenttia:

  1. Olalaa, hieno tuo uusi matto! Ja noi tuolit on mageet, varsinkin tuo oikeanpuoleinen, kumpi sen nyt sitten onkaan. :)

    P.s. Jokos oot löytänyt uuden lampun olkkariin? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo löytänyt. Nyt en kyllä kovin aktiivisesti ole etsiskellytkään. Jos et malta odottaa, niin suosittelen kodin1:stä. Sieltä vois vielä löytyä ;)

      Poista