maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lokakuun loma!

Häämatkakohde siis päätetty ja varattu. Lokakuussa kutsuu Bali ja Singapore!! ah, en malta odottaa. Vielä pitäisi vain päättää missä hotellissa ja missäpäin Balia.

Haluan ehdottomasti ainakin käydä Nusa Dua Beachillä ja Gilin saarilla. Bali on suht pieni saari ja matkustaminen esim. taksilla on halpaa. Tuskin auton tai scootterin vuokrauskaan on kallista. Jospa siis kiertäisi monessa paikassa :) Snorklausta, uimista, auringon palvontaa, hyvää ruokaa, kulttuuria, shoppailua, nähtävyyksiä.. kaikkea sitä parhaimmassa seurassa! <3 Luksusta!






Osan lomasta vietämme Singaporessa. Pitäisi tutustua oikein kunnolla paikan tarjontaan ja nähtävyyksiin. Olemme kohteessa vain muutamia päiviä, joten täytyy tehokkaasti ottaa kaikki ilo irti siitä ajasta. 




Mietittiin aika pitkään minne lähtisimme matkalle. Ehdottomasti lämpimään! Siitä lähdettiin liikkeelle. Minä halusin nimenomaan auringonottoa ja löhöilyä, I puolestaan vähän menevämpää ja aktiivisempaa lomaa. Molemmat haluttiin kuitenkin johkin "erikoisempaan" paikkaan, tutustumaan uusiin kulttuureihin ja paikallisiin ruokiin. Siispä yhdistimme Singaporen katujen hulinat ja Balin kultaiset hiekkarannat. 



Kolme kuukautta ja rapiat. Kuinkahan sitä malttaakaan odottaa. Edellisestä ulkomaanmatkasta on jo liian kauan aikaa ja tämä on ensimmäinen kerta kun matkustan Euroopan ulkopuolelle. Taitaa tästä eteenpäin illat kulua internetin ihmeellisessä maailmassa googlettaen :) 
Vinkkejä otetaan vastaan!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi7/15/2014

    Meijän Terhi oli just viime jouluna Balilla ja Singaporessa. En kyllä nyt just muista mitään oleellista tietoa siitä reissusta :D Kuten asutuksia tai mitä ne tykkäs tai mitään vinkkejä sille suunnalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsi! Olis kyl kiva kuulla vinkkejä joltain joka on käynyt tuolla. Ja just, että missäpäin. Me ei olla oikeen vielä keksitty että mihin päin lähdetään :)

      Poista