sunnuntai 3. elokuuta 2014

Olympia tunnelmaa

Lauantai vierähti Oksasten Olympialaisten merkeissä. Joka kesän kohokohta! Jo yhdeksäs vuosi peräkkäin kun ystäväni vanhemmat ajavat nurmikkonsa tasaiseksi ja valmistavat pihansa kisatantereeksi. Tittelit heitetään sivuun ja jokainen on ylituomareiden silmissä saman arvoinen. On sitten komisaario, pankkiiri, opettaja henkilö tai avec.

Vauvasta vaariin oli taas sakkia paikalla ja jokaisella mukanaan älyttömän upeita kisoja voitettavaksi.  Tänä vuonna kisoina oli mm. tarkkuus kalastusta, Tunnarivisailua, langanmittaamista, neppistä, pässinpallien viskailua, älytehtäviä, Some "hästäggäilyä", laulua, mölkkyä, perinteinen jalkapallo ja parhaaksi kisaksi valittu ja palkittu huutojuoksu. Päivä kului vikkelästi kisaillen ja rupatellen. Hauskaa oli! Niinkuin aina ennekin. Uskomattoman hyvä sakki ja reilua peliä! Kukaan ei ota tosissaan, ei liiottele, ei huijaa, eikä ainakaan kanna kaunaa edellis vuosista. ;)











Suuri kiitos taas mahtavalle isäntäväelle ja kaikille mukana olleille. Naurulihaksiin sattuu ja virne on edelleen kasvoilla. Suurella jännityksellä jäämme odottamaan ensivuoden kymmenen vee tapahtumaa. "Niemelät" kiittää!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa kivalta. Täytyypä ruveta itsekin organisoimaan tällaista kesäkisaperinnettä. :)

    VastaaPoista