keskiviikko 27. elokuuta 2014

Harrastellaan

Syksyn tullen aina aloittaa uusia harrastuksia tai ainakin suunnittelee aloittavansa :) 

Viime viikolla kävin ekaa kertaa elämässä pumpissa. Eilen heti perään uudestaan. Tosi positiivinen kokemus! Ennakkoluulot lajia kohtaan on ollut aivan hölmöjä. "Eihän sen tangon kanssa voi liikkua" "ei kerkee vaihtaa painoja" "kamalan rankkaa" "tosi urheilijoiden laji" Pyh pah! Hyvin pärjäsin! eikä yhtään vaikeaa. Ehdottomasti ensiviikolla uudestaan! Ilmottauduin myös mukaan Kansalaisopiston muokkausjumppaan. Siinä kävin koko viime talvenkin ja tykästyin niin, että ehdottomasti jatkan tänäkin talvena.

Syksyn tullen aina alkaa innostus myös kutomiseen ja virkkaamiseen. Ajatus ihanista ja lämpöisistä villasukista tai tumpuista on meikäläisen kohdalla jäänyt haaveksi. Minulle ei ole luotu puikkotaitoja, eikä hermoja siihen hommaan. Mutta joka syksy sitä kuitenkin aina innostuu ja jotain on kokeiltava ja yritettävä väsätä. Viimevuoden isoäidin neliö-vilttikin on vielä hieman kesken. Jospa se tänä syksynä valmistuisi.


Tänään hyvästelin hyvän ystäväni hetkeksi. Hän muuttaa huomenna Kööpenhaminaan opiskelemaan ainakin kahdeksi vuodeksi. Luojan kiitos hän tulee marraskuussa käymään ja jouluna sitten tietenkin. Ei tarvitse ihan kahdeksi vuodeksi hyvästellä. Ja siis toisaalta tämähän tietää vain ekstempore shoppailureissuja Köpikseen ;) ai että! 

Hyvää matkaa Nellikkä! Lupaan päivitellä tänne kuulumisia, niin tiedät mitä meille kuuluu. Ilmoittele sinäkin välillä itsestäsi. Pus pus! <3 :)

P.s. Kiitos tyynyistä. Koira ainakin tykkäsi! :)



4 kommenttia:

  1. Hihiiii! Täällä kaikki hyvin, vaikka kotiosoite onkin hakusessa! Jee, nuo tyynythän sopii hirmu hyvin ja on mullakin sitten jotain kotoisaa kun tuun sohva-vierailulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän sohva on aina vapaana sua varten :) <3

      Poista
  2. Millainen se muokkaus-jumppa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellaista aerobicin ja lihaskunnon sekoitusta. Ilman painoja tehdään. Saana vetää sitä ryhmää! Mukaan vaan! :)

      Poista