maanantai 11. elokuuta 2014

Kuntokuuri

Kesä on mennyt niin vauhdikkaasti, että en ole ehtinyt lenkillekkään kuin muutaman kerran. Helteisten ilmojen ja kiireen takia, ruokaympyräni on koostunut lähinnä jäätelöstä ja kaikesta muusta epäterveellisestä, mitä nyt vaan äkkiä ruuakseen löytää. Sokeri maistuu liiankin hyvin. EI HYVÄ! Joten taas koittaa se maanantai kun on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa dietti vol. 4725  tai sinnepäin.

Työkaverin kanssa vatsamakkaroista ja herkuttelusta keskustellessamme päätimme aloittaa projektin yhdessä. Ruoka- ja treeniohjelmat valittu. Nyt siis vaan enää toteuttamaan se. Kuinka vaikeaa se muka on? NO IHAN HITON VAIKEAA! Syön suht terveellistä ruokaa ja annoskootkin on ihan normaalikokoisia, mutta olen sokeriholisti, eli riippuvainen sokerista.  Muutama päivä ilman sokeria on vielä ihan ok, mut sit ei enää kestä. Sitä on saaatava hinnalla millä hyvänsä ja yleensä sitä tulee syötyä sit useampana päivänä peräkkäin. Jos syön yhden keksin, syön vähintään vielä viisi lisää. Ihan hullua! Mitä enemmän sokeria syön, sitä enemmän elimistöni vaatii sitä. Ja asiaa ei yhtään auta se, että en omaa minkäänlaista itsekuria.

Aamu alkoi perinteisellä rahka-aamiaisella, marjojen ja mehukeiton kanssa. Sitten pitkästä aikaa kuntosalille. Edelliskerrasta on muutama kuukausi. Kamalaa huomata kuinka rapakuntoon sitä meneekään ihan muutamassa kuukaudessa. Mutta hyvää teki kyllä! :) Onneksi mulla on toi PT ihan omasta takaa. I on innokas saliharrastaja ja aivan innoissaan neuvomassa mitä syödään, mitä juodaan ja kuinka treenataan. Se on ihan hauskaa ja mielenkiintoista. Ainakin vielä.

Nyt kanaa ja kasviksia. Tästä se taas lähtee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti