sunnuntai 17. elokuuta 2014

Joensuu

                       

Perjantaina töiden jälkeen auto starttasi kohti Joensuuta, I:n ystävän ja hänen kihlattunsa luokse. 300 km matka taittui yllättävänkin nopeasti ja kevyesti. Illalla perille päästessämme meitä odotti lämmin ja ystävällinen vastaanotto ja pientä iltapalaa. Siinä pöydän ääressä istuessa, kuulumisia vaihdellessa ja rupatellessa aika kului kuin siivillä. Huomaamatta kello oli siirtynyt ajassa eteenpäin ja näytti jo kaksi. Vielä olisi juttua riittänyt, mutta nukkuakkin välillä piti.

Lauantaina aamupalan jälkeen lähdettiin katsomaan miltä näytti Joensuun keskustassa. Vähän shoppailua, kaupunkiin tutustumista ja torikahvittelua.

                         
Hassu yhteensattuma oli se, että minun lapsuudenystäväni asuu Joensuussa ja asia kun joskus tuli puheeksi, huomattiin, että tämä I:n ystävän kihlattu on lapsuudenystäväni kaaso! Molemmat siis Joensuun naisia. No siinä sitten lauantaina soiteltiin kihlatun kanssa lapsuudenkaverille ja kävimme hänen luonaan kylässä. Kyllä se maailma on pieni! 

Lauantaita jatkettiin ravintolapäivällisellä. Ravintolaksi valitsimme Astorian, sen runsaan menun vuoksi. Ruoka oli todella maistuvaa! Kaikki pitivät annoksistaan, palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista. Tunnelma ihan ok. Sade kuitenkin yllätti ruokailijat ja jouduimme odottelemaan kuuron ohimenoa. Lähtiessämme bongasimme upean sateenkaaren!

                        

                        

                       

                       

Ilta vierähti pariskunnan luona viiniä juoden ja iltaa viettäen. Lähdimme sitten vielä katsastamaan Joensuun yöelämän. Glorian terassilla tarkeni vielä istua, mutta Ilonan tanssilattia kyllä veti myös puoleensa ;) Kerrassaan todella hauska ilta!  

                       

Aamulla väsytti ja pizza maistui. Suuntasimme Kesäladolle. Pakko hehkuttaa Kesäladon pizzoja. Ehkä parasta pizzaa, mitä olen syönyt! Pizzaa ei voinut sanoa roskaruuaksi. Todella rapea pohja, vähä juuston määrä, tuoreet ja hieman tavallisesta poikkeavat täytteet tekivät pizzasta erikoisen hyvän! Suosittelen kaikille! 


                     

                     

Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli täydellinen! Vieraanvarainen ihana ystävä pariskunta piti meistä niin hyvää huolta. Aamupalakin oli kuin hotellissa olisi ollut! Ilmapatjasta ei voi sanoa samaa, mutta hyvin siinäkin nukutti :) Vatsalihakset on kipeinä nauramisesta ja hymyilyttää vieläkin. fiilis on kuin olisi pidempikin loma takana. Nyt kotimatkalla. 

Kiitos J ja E! ❤️

1 kommentti: