torstai 14. elokuuta 2014

?#&%!

Väsymystä, kiukkua, turhautuneisuutta, pelkoa, ärtyneisyyttä, pahaa mieltä.. Että tälläinen päivä tänään. Onneksi näitä ei kovin usein omalle kohdalle satu. Toki sitten kun se osuu kohdalleen, niin koko maailmahan kaatuu kerralla päälle ja mikään ei voi pelastaa tilannetta. Kaikki on pilalla!- fiilis.

Tälläisenä päivänä mikään ei suju ja maailma on sua vastaan. Mikään tavara ei pysy kädessä, lyöt varpaasi ainakin kerran jonkin lipaston kylkeen, unohdat sata asiaa, mikään ruoka ei kelpaa, pahoitat mielesi pienemmästäkin, saatikka sitten jos jotain mukamas isompaa sattuu tulemaan eteen. Ärr!!

Tilannetta ei yhtään helpota oma jääräpäisyys ja "eihän minussa ole vikaa!" -asenne.

Siitä kun sitten pikkuhiljaa alkaa toipumaan, tulee ensin se uhoaminen; "Ihan sama! Minähän teen just niinkuin huvittaa ja sanon just mitä ajattelen". No sit yleensä se menee ohi, mut sit kun oikeesti toteutat sen uhoamisen, niin sitten hetken päästä on taas paha mieli ja kiukuttaa. Homma lähtee alusta.

Hieman kuitenkin kun malttaa rauhoittua, tajuaa kuinka ääliö sitä onkaan taas ollut ja kuinka turhasta kiukutellut. Pienikin hyvä kommentti tai teko saa loppupäivästä hymyvirneen kasvoille. Kaiken kuitenkin loppujenlopuksi pelastaa lämmin juoma, oma sänky ja aamuun asti unta palloon!

Huomisesta toivottavasti tulossa paljon parempi päivä. Ainakin siihen on kaikki mahdollisuudet. Joensuu kutsuu! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti