sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikonvaihde

Kuluneeseen viikonloppuun mahtuu paljon työtunteja ja niiden lisäksi lastenvaatekutsuja, kesäkaudenlopettajaisia ja selkärangan katkeilua, eli herkuttelua! Voi, voi..

Perjantaina siskon luona tutustuttiin me&i:n syysuutuuksiin. Omasta mielestäni oli ehkä hieman pliisu tämä uusi mallisto. Ei mitään "pakko saada" -uutuuksia, vaan ehkä enempi vanhoja tuttuja uudessa kuosissa. Ja jopa ehkä vähän tylsissä kuoseissa. Ei kolahtanut minuun! Mutta tuleehan sieltä vielä ennen joulua uutta, joten katotaan jos niistä joku kolahtaisi ja löytäisi tiensä kummilapsien joululahjapaketteihin. Vaikka ei omia lapsia vielä olekkaan siunaantunut, muutama vauvan vaate on ollut pakko hankkia. Me&i mopsi kuosia tietty!! :)

Peitto Peetun kuvilla :)

Viikonloppu siis pääosin meni töissä. Kävin oman työni ohella lisäksi tuurailemassa paikallisessa pubissa. Oli hurjan hauskaa pitkästä aikaa!  Onni on työpaikka, saati kaksi. Ja aivan loistavat työtiimit molemmissa! Töissä sitä kuitenkin viettää aika suuren osan elämästä, joten on todella tärkeää, että siellä viihtyy. Ei tuollaisia 17 h työpäiviä ihan kaikkien seurassa viitsi tehdä ;)

Tänään vielä vietimme työpäivän päätteeksi pienimuotoisia kesänlopettajaisia työporukalla. Ihan vain syöden hyvin ja jutustellen saman pöydän ääressä. Kesä on mennyt niin hurjaa vauhtia ja kiirettä piti, joten oli mukavaa kun oli porukka pitkästä aikaa kasassa, eikä tarvinnut jutella töistä.. ihan koko aikaa :) Samalla hyvästelimme yhden työkamun, joka lähtee ensi viikolla kohti uusia seikkailuja. 

Nyt väsyttää! Taidan pistää sohvalla selälleen, enkä liiku siitä tänään muualle kuin korkeintaan sänkyyn. 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti