torstai 7. elokuuta 2014

Entinen nuori(ko!?)

Koulut alkaa. Eli kesä alkaa olla lopuillaan ja syksy tulee. Eikös se vähän niin mene? Tosin tänä vuonna kelien puolesta ei taida niin kuitenkaan olla. Viikonloppuna paikkakunnan väen saa liikkeelle perinteiset "kesänlopettajaiset", Entisten nuorten bileet. ENB.

Nyyssärock nimeä alkujaan kantanut tapahtuma on kasvanut ja kerännyt suuren suosion jo useampana vuonna. Läjä bändejä, hyvä musa, muutama olutteltta ja rento meininki saa entiset ja nykyiset nuoret kerääntymään leirintäalueelle nauttimaan kesäillasta ja seurasta. Meikäläinen juhlii tänävuonna entistä nuoruutta töissä.


Tosiaan entistä. Eilen juuri puheenaiheena oli oma nuoruus. Taasen kerran! Täällä blogissakin siitä jo kerran avauduin. Huvittuneisuutta aiheutti keskustelun lomassa useasti ilmoille heitetty kommentti: "ei meidän nuoruudessa!" Mutta sitten se muuttui ihan oikeaksi pohdiskeluksi. Alkaako sitä oikeasti itsekkin olla kohta entinen nuori? Facebookin etusivu täyttyy hää- ja vauvauutisista, baarissa et muka tunne ketään kun kaikki on niin nuoria ja ystävien nuoremmista sisaruksista päivittelee, että joko nekin on sen ja sen ikäisiä.

Suomen lain mukaan kaikki alle 30 vuotiaat luetaan nuoriksi. Ei siis hätää! Onneksi nuoruus ei kuitenkaan katso pelkkää ikää! Kolmenkympin jälkeenkin on elämää ;) Nuorekas voi olla läpi elämän!


P.S Uudet kynnet taas! Kiitos Kaunis Lady :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti