tiistai 17. marraskuuta 2015

Mokkasiinit pieniin jalkoihin

Muutama viikko sitten juhlittiin ystäväni tyttären ristäisiä. Kauniin nimen lisäksi lapsi sai myös upeita lahjoja, jotka toivottavasti säilyvät myös muistona aikuisuuteen saakka. Mekin halusimme antaa tytölle lahjaksi jotain käyttötavaraa, josta mahdollisesti jäisi lapselle itselleen myös muisto. Joten siis lahjamme pienokaiselle oli For minis and mommies-mokkasiinitTörmäsin itse näihin For minis and mommies-mokkasiineihin instagramissa ja ihastuin heti. 

Mokkasiineja tilatessani otin yhteyttä Päiviin ja postaus onkin nyt toteutettu yhteistyössä hänen kanssaan.

Mokkasiinit on Suomalaista käsityötä ja ne on valmistettu korkealaatuisesta, pohjoismaisesta ja ekologisesti valmistetusta nahasta. Nahka on kestävää ja pehmeää, eikä pinta ole liukas, joten se sopii loistavasti pieniin vilkkaisiin jalkoihin. Mokkasiinien taustalla häärii siis Päivi, joka onkin luonut laajan valikoiman hurjan söpöjä ja erilaisia töppösiä. Valikoimasta löytyy myös tuttinauhoja ja naisille kaulakoruja. Mokkasiinit on kaikki niin mageita, että on vaikea valita yhdet. Tytölle halusin ehdottomasti tyttömäiset mokkasiinit. Monista vaihtehdoista päädyin loppujenlopuksi näihin mustavalkoisiin hiiohoi mokkasiineihin söpöine rusetteineen. Luulen, että näistä pitää molemmat, äiti ja tytär.




Tahdon ehdottomasti myös Eikalle mokkasiinit ja meinasin pukinkonttiin ne hänelle hommata. Ajattelin tilata kokoa 6-12 kuukautta, eli tulisi heti käyttöön. Meillä on aika liukkaat lattiat, joten nahkapohjaiset mokkasiinit ovat aivan loistava ja hyvännäköinen apu ja turva kävelyn ja liikkumisen opettelussa. En vain nyt osaa päättää, että millaiset. Hieman olen kallistumassa raidallisten hiiohoi mokkasiinien puoleen, mutta kun niitäkin löytyy kahdessa eri värissä, mustat vai ruskeat. Niin että kummat?! Toisaalta perinteisetkin mokkasiinit miellyttävät silmääni ja nyt oli uutuutena tullut viiksikoristeiset Movember aiheiset mokkasiinit ja tuttinauha pienille herroille. Ääh! Valinta on niin vaikea. Entäs jos ottais jokaista paria yhdet? :) Alla muutama ihanuus, mutta käykääs kurkkaa nettisivuilta tai instagramista lisää.



 Pikku kuvat: Instagram, forminisandmommies


1 kommentti: