tiistai 3. marraskuuta 2015

Ehtiväinen ryömijä

Eikalla on kova vauhti päällä, eikä enää ole kynnykset tai matot esteenä. Hän ehtii joka paikkaan ja tottakai kiinnostaa kaikki muu kuin lelut, jotka pyörivät lattialla. Pistorasiat, johdot, pönttöuunit, takkavälineet, pöytien ja tuolien jalat, lattialistat, koiran ruokakupit, kenkäteline ja mikä tahansa mikä tulee vastaan. Paitsi lelut. Tai kyllä nekin hetken aikaa jaksaa kiinnostaa.

Tällä viikolla on keretty kahdesti uimaan Mopsin vesikupissa, löydetty nokiset takkavälineet, maisteltu hirsien välistä villaa (vai mitä lie heinää), revitty lehtitelineen lehtiä ja siis nyt on vasta tiistai. Ei tarvitse kuin käydä keittiössä kääntymässä, saati vessassa, niin jo sitä on ehditty "pahantekoon".

Lapsi on myös jatkuvasti jumissa jossain, sillä peruutustaito uupuu vielä kokonaan. Ahtaasta välistä pois halutessaan hän yrittää kääntyä napansa ympäri vaihtaakseen menosuuntaa, mutta näin tehtyään hän yleensä on vielä pahemmin kiikissä ja pää kolisee mennessä. Milloin saa olla pelastamassa keinutuolin alta, milloin lampun ja lipaston välistä tai jostain muusta pienestä kolosta, minne hän on tutkimusmatkallaan joutunut. 

Nyt E on alkanut jo hieman kurkottelemaan ylöspäin. Vielä hän ei ole polvillaan, mutta vatsa irtoaa jo maasta ylöspäin pönkätessä. Ei välttämättä kauan mene, kun hän yrittää seisomaan. Ei voi tietää, mutta tätä asiaa silmällä pitäen tilasin meille uuden sohvapöydän. Nykyinen on vanhasta hirren lankkulattiasta rakennettu, painava ja hieman kiikkerä, yksilö. Pelkään, että kun hän siihen tukee ja nojaa, niin kaatuu koko pöytä hänen päälleen. Uusi pöytä on turvallisesti pyöreä, joten eipä ole teräviä kulmiakaan varottavana.


Ellos.fi

Huomenna saadaan ihana pieni prinsessavauva hetkeksi hoitoon ja illalla pääsen hikoilemaan spinningiin pitkästä aikaa. Loppuviikoksi on taas touhua ja tohinaa ja viikonloppuna pääsemme juhlistamaan pienen tyttösen uutta, vielä salaista, nimeä. Sunnuntaina vietetään isänpäivää. Se onkin I:n ensimmäinen. Ollaan varattu ravintolasta pöytä isänpäivälounaalle ja sisko on kutsunut vielä heidän luokseen kahville myöhemmin iltapäivällä. Katsotaan josko me vielä Eikan kanssa keksittäis jotain kivaa iskälle isänpäiväksi.

1 kommentti:

  1. Hellurei, sulle on haaste blogissa! Ja hieno pöytä. :)

    VastaaPoista