maanantai 30. maaliskuuta 2015

Rätti heilumaan!

Viikot ovat kuluneet yllättävänkin nopeasti, vaikka joidenkin päivien kohdalla on tuntunutkin aika matelevan. Aina on kuitenkin ollut jotain mitä odottaa tai jotain pientäkin tekemistä, kuten viimeviikolla ihanan pienen kummitytön ensinäkeminen, ystävän saapuminen Suomeen lomalle ja viikonloppuna vielä ystäviä ja livemusaa. 

Nyt on kai sitten se hiljainen viikko (pääsiäistä edeltävä viikko). Meillä se kyllä tulee olemaankin aika hiljainen, sillä I:llä on paljon töitä ja reeniä, joten vietänkin arkipäivät aika yksinään kotona. Meteliä toki saattaa aiheuttaa imuri ja pesukone, sillä tälle vikkolle keksin tekemiseksi ja ajankuluksi suursiivouksen. Jokapäivälle vähän jotain ja sitten pääsee hyvillä mielin huilailee ja nauttimaan pääsiäisestä herkkuineen. Vauvan tulo on hyvä syy puunata koti lattiasta kattoon ja nyt jotenkin tuntuu, että koti ei ole muka koskaan ollut näin likainen. Miten sitä muka seinätkin on aivan törkyiset ja joka paikassa huomaa jonkun pienenkin tahran tai töhnän. 
Sania podille!

Suunnittelin kyllä jo terassin siivoustakin, mutta ehkä on vielä liian aikaista sille. Nahkatakkiakin sovittelin jo, mutta nyt taas taivaalta sataa valkoista ja kevät tuntuu kaukaiselta ajatukselta. Saati sitten kesä! Kesän viikonlopuille on kuitenkin jo alkanut kertymään menoja ja tapahtumia. Vielä ei onneksi päällekkäisyyksiä ole päässyt käymään. Muutamat häät olisi tiedossa, polttareita kenties, perinteiset kesäolympialaiset, markkinoita ja siihen kun lisää vielä juhannuksen niin alkaa ollakkin jo tapahtumaa kerrakseen. Voi en malta odottaa kesää ja aurinkoa!

Edelliset pariviikkoa ovat raskauden osalta olleet hyvinkin normaaleja. Olenkin nauranut, että kun raskausviikko 34 tuli täyteen ja vauvan syntymistä ei enää estettäisi, ovat supistukseni vähentyneet ja oloni ollut hyvä. Että nyt kun vauva "saisi" tulla, merkit ennenaikaisuudesta ovat hävinneet. Ehkä pystyn nyt nauttimaan loppuraskaudesta sitten kunnolla, kun muuten on ollut välillä vähän hankalaa :) Liitoskivut ja huonoolo ovat hieman härnänneet, mutta olo on ollut muuten tilanteeseen nähden hyvä! Ylihuomenna neuvolassa tutkaillaan pään paikkaa, vaikkakin se siellä synnytyskanavassa tuntuisi tiukasti olevan. 

Mukavaa alkanutta hiljaista viikkoa kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti