tiistai 10. maaliskuuta 2015

Jumissa

Viime yö taas meni valvoessa huonon olon ja närästyksen takia. Nestettä on kertynyt viikonlopun aikana vain lisää ja aineenvaihdunta on aivan jumissa. Johtuen osittain varmaan liiasta autossa istumisesta (n. 800 km) ja seisoskelusta. Illalla jalkoja särki jo niin, että olisi tehnyt mieli vetää paketillinen särkylääkkeitä kitusiin ja itkeä vaan. I onneksi suostui hieromaan pohkeita ja se hieman helpottikin oloa. 

Tänään nyt sitten uutta ruokavaliota kehiin. Ei lisättyä suolaa, ei vehnää, ei sokeria, eikä kovin rasvaista ruokaa. Ruokalistalla on kaurapuuroa, ananasta, kasviksia, maustamatonta jogurttia, vihreää teetä, kahvia, runsaasti vettä ja taidan suosia jotakin kevyempää päivällistäkin. Jospa se alkais neste poistumaan kropasta ja aineenvaihdunta toimimaan. Käytiin mopsin kanssa normaalia pisemmällä aamulenkilläkin, jos se auttaisi, mutta eihän sillä vauhdilla ja vaappumisella nyt minkäänlaista hikeä pintaan saa. 

Toivon, että alkaa olo hieman helpottamaan, muuten on todella tuskaiset viimeiset viikot tulossa. Äitiysvaatteetkaan eivät enää kohta mahdu päälle ja ulkonäkö alkaa muistuttaa jonkinlaista suohirviötä. Nice! Hyviä vinkkejä raskausajan nesteenpoistoon siis otetaan vastaan. 

                 Nyt jalat ylös ja vesipullo viereen!


                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti