maanantai 2. maaliskuuta 2015

Extra käynti

Ällöt harmaat loskakelit! Yh! Menispäs vain äkkiä ohi ja tulis aurinko ja asfaltti. Hiukan jo syyhyttää sormia, että pääsis siivoomaan terassia kevät-/kesäkuntoon ja suunnittelemaan kesäpihaa. Vaikkakin minä olen kyllä surkea puutarhuri ja saan kesäkukatkin kuolemaan, mutta joka kevät jaksan kuitenkin innostua yrittämään. 

Tänään kävin siellä ylimääräisessä ultrassa. Saattoipa olla siis viimeinen kerta kun näin "Ernestin" masussa. Seuraavan kerran luultavasti sitten synnytyssalissa ihan livenä. Kaikki on niinkuin pitääkin ja istukka oli noussut ylemmäs, joten ei tarvitse sektiota suunnitella. Viikkoja on nyt 31+6 ja painoarvio oli 1900g, joten kuulemma keskikäyrällä hienosti mennään. Aikaisista supistuksista huolimatta ennenaikaisen syntymisen riskiä ei onneksi ole. Toivottavasti ei kuitenkaan kovin pitkästi yli sentään viihdy. Perjantaina sitten taas perus neuvolakäynnille. Sielläkin kun pitää rampata nyt sitten kokoajan, vaikka hyvähän se toki on, että tutkivat ja seuraavat odotusta. 

Maanantai-illan iloksi ja ajankuluksi askartelin ylijääneestä vahakankaasta vauvalle ruokalapun. Sopii nyt pöytätablettien kanssa samaan pöytään! ;)




                                                         

1 kommentti:

  1. Jee, hyvä että kaikki oli hyvin. <3 Ja ihana tuo ruokalappu, oikea Taimi-kuosifanien unelma! ;)

    VastaaPoista