lauantai 31. lokakuuta 2015

Halloween

Ihana pitkä aamu. Lapsikin nukkui yhdeksään saakka, eikä aamulla ollut kiire minnekkään. Päätimme skipata vauvauinnin tältä lauantailta, sillä illalla olisi luvassa paljuilua koko perheelle. Aamupäivä kului leipoessa. Porkkana-valkosuklaa kakkua ja minimuffinseja illan juhliin.







Siskoni lapset ovat järjestäneet halloweenbileet jo kuutena vuotena peräkkäin. Ihan vain oma perhe, muutama naapuri ja lapsien pari kaveria on kutsuttu. Talo oli koristeltu hämähäkinseiteillä, lamput oli vuorattu jätesäkeillä ja lapsilla oli pelottavat vamppyyriasut tekoverta myöten. Aikuisetkin olivat pukeutuneet. Ohjelmassa oli herkuttelua, saunomista ja sitä paljuilua. Joku vuosi takaperin lapset järjestivät kauhukammionkin. Lapsille halloween tuntuu kovin hauskalta ja tärkeältä juhlalta. Ehkä se on se jännitys. Ja onhan halloween oikeastaan ainut juhla johon kuuluu pukeutuminen naamiaisasuun


Eikkakin oli halloween tunnelmissa :)

Haudalle käytiin viemässä kynttilät. Minä tosin odotin vauvan kanssa autossa sen aikaa, mutta näin kuintenkin upean kynttilämeren hautuumaalla ja muistelin heitä, jotka ovat jo poissa. Samalla tuumin, kuinka kiitollinen olen ihmisistä ympärilläni ja kuinka ihanaa, että he ovat tässä ja nyt.

Iloisena marraskuuta kohti. Kahdet pikkujoulut olisi tiedossa ja lisäksi vähän muutakin juhlaa, sekä yökyläilyjä ja ystäviä. Ja ehkä yksi uusi vauvakin <3 Varmasti siis mukava kuukausi tulossa. 
Mukavaa marraskuuta muillekkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti