torstai 20. elokuuta 2015

Kuulumisia kiireen keskellä

Kiirettä meinaa olla! Kaikki on aika hujanhajan ja sikinsokin. Ensi viikonloppuna pitäisi saada muuttokuorma purettua mielellään "valmiiseen" ja puhtaaseen kotiin. "Valmis" siksi, että valmishan se ei tule ihan lähitulevaisuudessa olemaan, mutta niin valmis kuin nyt ollaan tällähetkellä suunniteltu. Lähinnä kun keittiö olisi käyttökelpoinen, niin asuminen pienen rempankin keskellä onnistuu. 

Ruokailuhuone on loppusilausta vaille valmis. Muutama lattialista enää vain taitaa puuttua ja laikukkaan hirren käsitteleminen kahvilla olisi vielä kokeiltavana. Keittiön kasaaminen alkaa toivottavasti tänään. Kaapit paikoilleen ja paneelia seinään. Tänään saadaan tilaamamme kaakelit ja toivottavasti päästäisiin aloittamaan  kaakelointi mahdollisimman pian. Eteistäkin pitäisi maalailla. Hieman jo eilen aloiteltiin, mutta sitä nyt voidaan puuhastella talossa asuessakin, joten ei ole ihan ensisijainen juttu nyt.

Siivous on myös aika iso homma. Pölyä on aivan joka paikassa ja lisää tulee kokoajan. Hiontapöly leviää aivan joka paikkaan, eikä sitä pysty välttämään millään. Veljeni sanoi, että hänellä oli hiontapölyä lompakossaankin, vaikka lompakko oli ollut autossa hionnan ajan :D Talo on siivotava varmaan ainakin kolmesti, ennenkuin pölystä pääsee eroon. Siivota pitäisi tietty rivitaloasuntokin muuttokuntoon. ja kai näitä tavaroita pitäisi pakatakkin johonkin. Saattaa olla, että kiire vain kasvaa ensiviikolla. 

Ollaan tämän kiireen keskellä kuitenkin ehditty käydä Eikan kanssa 4kk lääkärintarkastuksessa. 62,5 cm pitkä ja 7,2 kg painava mötkäle kovasti jo kääntyilee ja pyörii lattialla ympäri. Välillä selälleen ja välillä mahalleen. Hirmuisesti tekisi mieli päästä lattialla eteenpäin, mutta hermot tahtoo mennä ennenkuin onnistuu. Ollaan nyt aloitettu porkkanan maistelu ja kerran maistettu vähän banaania ja vadelmaakin. Hyvin tuntuu jätkälle maistuvan. Suu auki odottaa seuraavaa lusikallista, eikä ruoka juurikaan lennä pihalle suusta. Sen verran ahne kaveri, että kaikki on syötävä mitä vain saa. ;) Ilmottauduttiin myös vauvauintiin ja muskariin. Huisia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti