perjantai 29. toukokuuta 2015

Vatsan väänteet ja vauvakaverit

Meidän viikkoon on mahtunut kaikenlaista, mutta pääosin vatsan vääntöjä ja vauvakavereita. 



Keskiviikko Iltana saatiin Eikan kanssa kylään  "peipijengi", eli neljä ystävääni, joilla on samanikäiset vauvat. Melkein kuusi tuntia vaihdettiin vauvakuulumisia ja höpöteltiin kaikesta, mistä nyt pienten vauvojen äidit keskustelevat. Ja tottakai syötiinkin taas hyvin! :) Aika meni kyllä taas niin nopeasti! Seuraavat treffit pitääkin varmaan jo aloittaa heti aamusta, niin ei vaan lopu aika kesken. Mietittiin jo seuraaviakin treffejä ja naurettiin ajatukselle, kuinka me pakotetaan lapset "vauvatreffeille" vielä rippikouluiässäkin! :)

Eilen käytiin Eikan kanssa moikkaamassa Vilma neitiä. Vilma on Eikkaa päivän nuorempi, vaikka laskettujenaikojen mukaan hänen olisi pitänyt olla kuukautta vanhempi. Vilma on suloinen tyttö, jolla on kyllä mainiot posket! :) Hauska nähdä kuinka samanikäiset vauvat ovatkin niin erilaisia. Siinä on selkeä ero, että Eikka syntyi 2,5 viikkoa etuajassa ja Vilma samanverran yliajassa. Vilma on siis tavallaan ollut kypsempi jo heti syntyessään. Oli mukava nähdä Vilman äitiä ja kuulla heidän kuulumisiaan. Juttua olisi tänäänkin voinut jatkaa vaikka kuinka kauan, mutta kotiinkin oli lähdettävä.

Vatsaa meidän Eikalla on vääntänyt aina hieman, mutta nyt viimeiset puolitoistaviikkoa ilma ei ole tahtonut tulla lainkaan pihalle ja vaipan sisältö on ollut aivan vihreää. Viime yö oli ensimmäinen yö kun jouduttiin vähän valvoakkin vatsan takia, muuten onneksi ilmavaivat ovat kiusanneet pientä vaan päivisin. Kaikenlaista on kokeiltu, mutta apua ei ole löytynyt. Tänään hain apteekista taas uutta tuotetta ja nyt päätin karsia omaa ruokavaliotakin hieman rankemmin. Toivottavasti alkaisi helpottamaan! Äidin sydän särkyy, kun pikkuinen huutaa välillä niin kovasti :(




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti