tiistai 5. toukokuuta 2015

Kastejuhlaan

Vauvan ristiäiset ovat kahdenviikon päästä ja suunnittelut on jo hyvin käynnissä. Saimme papiksi juurikin hänet, kenet toivoimme. Sama pappi oli meidän vihkipappimme ja on itseasiassa kastanut minutkin silloin aikoinaan. Juhlimme ristiäisiä minun vanhempieni luona, sillä siellä on hyvin tilaa 30 hlön porukalle. Jos vain sää suosii, niin tilaisuuus olisi ihana pitää ulkona! Olenkin varautunut suunnitelmieni kanssa puutarhajuhliin :) 

Tarjoilu suunnitelmatkin on melkein valmiit. Kakku vielä puuttuu! Ihana kondiittori-leipuri ystäväni on luvannut tehdä kakun pienokaisemme juhliiin. Hän on niin pätevä, että varmasti saadaan upea ja herkullinen kakku! 

Niin ja on meillä tosiaan nimikin jo valmiina! Toiset nimet oltiin saatu päätettyä jo ennen "Ernestin" syntymää, mutta etunimestä ei päästy oikein mihkään päätökseen. Mikään nimi ei ollut ylitse muiden ja I sai keksittyä jokaisesta ehdottamastani nimestä jonkun tyhmän väännöksen tai nimi muistutti häntä jostain. Mutta kun me "Eikka" nähtiin ekaa kertaa synnytysalissa, yksi vaihtoehto tuli mieleen ja poika näytti heti siltä. Se olikin sitten ihan helppo päätös! 

Vielä kun löytäisi itselle jotain päällepantavaa juhliin. Tuntuu aika mahdottomalta! Mikään ei sovi, eikä näytä hyvältä. Kovinkaan juhlallinen ei asun tarvitsisi olla, mutta joku siistimpi mekko olisi kiva löytää. Noshin ihanista naisten uutuuksista vaihtoehdoksi löysin ihanan raitamekon, joka käy niin arkeen kuin juhlaan ja luulen, että sille olisi käyttöä minulla muutenkin. Taidampa sen tilata sovitukseen ja ehkä jotain muutakin, sillä uutuuksissa oli monta muutakin ihanuutta! :) 

Nosh.fi

2 kommenttia:

  1. Ahaa mietinkin että milloin Eikka saa virallisen nimen! :) Tuo raitamekko on ihana, niin kuin ne hellemekot ja muut Noshin uutuuksista, mua vaan harmittaa kun niitä on niin hankala käyttää kun imettää: mikään ei oo niin ärsyttävää kun ruveta nostelemaan pitkää helmaa ylös. :/ Ja kun kroppa ei kuitenkaan ole vielä pitkään aikaan sellainen kun se normaalisti on. xD Parempia aikoja odotellessa. :)

    VastaaPoista
  2. Oon yrittäny kuumeisest etsiä jotain mekkoa, mikä näyttäisi hyvältä ja missä imetyskin sujuisi vaivatta. No eipä ole tullut vastaan! Kuinka ne imetysvaatteet voivatkin olla niin epäkauniita. Marjon kanssa puhuinkin, että olisi aika hienoa, jos Noshilta tulisi muutamia imetysvaatteitakin mallistoon. :)

    VastaaPoista