torstai 21. toukokuuta 2015

Tylsät päivät

Vauva-arki meinaa välillä olla hieman tylsähköä. Tekemistä siis kyllä on, mutta seuraa kaipaan aika usein. Eikka on vielä niin pieni, että hänestä ei paljon seuraa ole ja hänen kanssaan harrastaminen ei ole vielä ihan ajankohtaista. Toki seurakuntahan tarjoaa perhe- ja vauvakerhoja, mutta en minä oikein osaa niihin tuon nyytin kanssa mennä ja muskari, vauvauinti ja vauvajumpat ovat tarkoitettu hieman isommille vauvoille. Ehkäpä ne on meidän viikko-ohjelmassa ensi syksynä sitten, mutta tällähetkellä päivät käyvät välillä vähän pitkiksi. Varsinkin silloin kun I on iltavuorossa.

Päivät kun viettää suurimmaksi osaksi kotona ja varsinkin nyt näinä  sadepäivinä kun ei ole uloskaan viitsinyt lähteä, niin tulee lojuttua Eikan kanssa sohvalla katsoen telkkaria, mistä ei siis tule päivisin varsinkaan mitään. (Eikä oikein iltaisinkaan) Ostoskanava pyörii neljällä eri kanavalla samaan aikaan ja jokaisella kanavalla lähetys kestää kolmea tuntia!! Lisäksi vielä yhdeltä kanavalta tulee samaan aikaan tunnin tätä loistokasta tv-ohjelmaa. Muilla kanavilla pyörii uusintoja tai jotain amerikkalaista huttua, kuten Teen mom ja illallissota. Emmerdale tulee jossain välissä, mutta empä ole päässyt juttuun jyvälle. Ja sitten vielä se Onnenarpa! Kuka sitä katsoo!? Onneksi on tuo tallentava boxi. Se on ollut monen sadepäivän pelastus. 


Ystäviä toki treffailen ja meille mielellään saa tulla kylään, mutta ei sitä nyt ihan jokapäivä voi jossain luuhatakkaan ja aina ei mene ystävienkään kanssa aikataulut yhteen. Moni on päivät töissä ja iltaisin on muuta menoa, eikä töiden jälkeen aina jaksa. Ystävät, jotka ovat myös äitiyslomalla asuvat joko niin kaukana, että ilman autoa ei heillä voi kyläillä ja minullakun ei autoa ole joka päivä käytössä. Lähempänä asuvienkaan kavereiden luo ei viitsi sateella vaunutella. Muutamat päivät ollaan Eikan kanssa vietetty vanhempieni luona aikaa tappaen. 

Onneksi I:llä ei ole enää kuin muutama viikko kesälomaan! Sitä tässä on kyllä odotettu. Aikaisemmin pitämättä jäänyt isyysloma pidentää lomaa vielä hieman ja muutama viikko lomaa jää loppukesällekkin. Jotain lomasuunnitelmiakin ollaan mietitty, mutta nyt näyttää keli hieman siltä, että viitsiikö sitä kotoa mihkään poistuakkaan. Villasukat jalassa nytkin! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti