tiistai 28. huhtikuuta 2015

Laskettuaika

Tänään se vihdoin koitti. Laskettuaika. Aika monta viikkoa sitä on tässä odotettu. Tosin ei enään viimeiseen pariin viikkoon. Tilanne voisi siis tällähetkellä olla aivan toinen; Ison mahan kanssa vaappumista ja ähisemistä, tukalasta olosta kärsimistä ja synnytyksen odottamista vielä pahimmillaan parikin viikkoa eteenpäin. 

Viikko synnytyksen jälkeen "masukuva".

Onneksi kuitenkin tilanne on toinen! Sylissä pötköttää pieni tuhisija, joka alkaa käymään kokoajan tutummaksi ja entistäkin tärkeämmäksi. Elämä tuntuu olevan tällähetkellä pelkkää vauvaa :) Oma olokin alkaa olla taas suht normaali ja synnytyksestä olen toipunut loistavasti. 

Nyt kun ei tarvitse enää odottaa synnytyssalissa ähisemistä, olen alkanut suunnittelemaan lenkkipolulla ähisemistä. Kunto on rappeutunut raskuden aikana huimasti, joten sille on tehtävä jotain. Samoin ylimääräisistä kiloista olisi mukava päästä eroon ja tottakai mitä nopeammin, sen parempi. Tänään sovituskopeissa pyöriessä ja etsiessä ristiäisiin jotain päällepantavaa, tuli kyllä aika toivoton fiilis! Täytyy siis jättää herkut kauppaan ja maltillisesti aloittaa treenailu. Kesäkuntoon en taida ehtiä, mutta jospa vaikka joulupöydässä sitten olisi suht rasvaton kinkku ;) 

Lenkkeily aloitettu! Koira ei vaan jaksanut :D









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti