torstai 2. lokakuuta 2014

Yksin kotona

I lähti työpaikan syysristeilylle, joten mä olen yksin kotona. Tai melkein. Mopsin poikanen tuossa makaa sohvalla jaloissa ja kuorsaa. 

Kävin töiden jälkeen ystävän kanssa lenkillä ja nähtiin pitkästä aikaa. Onhan viikko jo pitkä aika :) Varsinkaan kun ei oltu edes soiteltu tässä välissä. Yleensä kyllä tästä ystävästä kuulee vähintään kerran viikossa. Lenkki ja seura toi hymyn kasvoille.

Lenkin jälkeen päätin, että loppuiltana en tee mitään! Ostin kaupasta Ben & Jerry'sin Peanut butter jäätelöä. Se on vaan aina yhtä hyvää! Voikohan siihen koskaan kyllästyä. Ehkä parasta jäätelöä mitä on. Söin jätskin, makasin sohvalla ja katsoin telkkaria. Tai itse asiassa makaan tässä vieläkin. 

Vaikka I:tä onkin vähän ikävä, on ihanaa olla yksin kotona. Saa katsoa telkkarista just sellaista hömppää mitä itse haluaa, eikä kukaan pyydä vaihtamaan kanavaa. Saa syödä koko kipon jätskiä yksin, Saa nauttia ihan vain omasta seurasta, eikä miettiä sen suurempia. Mutta on se silti ihanaa, että huomenna ei tarvitse enää nukkua yksin :) 

Nyt yritän saada koiran hereille ja pissalenkille. Sen jälkeen taidan hieman vielä jatkaa laiskottelua sohvalla. Ihan vain koska voin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti