perjantai 10. lokakuuta 2014

Kevät tulokas

                            Meille tulee huhtikuussa vauva! ❤️



Mulla on ollut vauvakuume niin kauan kuin muistan. Nyt se äitiys vihdoin ja viimein sitten häämöttää muutamien kuukausien päässä. 

Uskomattomalta tuntuu! Testiin kun ilmestyi kaksi viivaa, en ollut uskoa sitä todeksi! Pakko oli vilkaista muutaman kerran. Niin vähän aikaa kun oltiin asiaa vasta suunniteltu. Hyvinkin tervetullut tämä pienokainen on! Odotamme I:n kanssa molemmat innolla uutta perheenjäsentä syntyväksi.

Ensimmäinen kolmannes on sujunut jopa liian helposti. Olin nimittäin varautunut ystävyyteen wc-pöntön kanssa. "Näyttiköhön se testi oikein?" Mietin aluksi monta kertaa, kun ei oireita ollut. Noh, kyllä ne alkuraskauden oireet sitten saapuivat kuitenkin. Välillä muistutettiin tilasta pienellä vatsan vihlonnalla ja hiukan etovalla ololla. Mikään ruoka ei maistunut ja lämpöisen ruuan katsominenkin yökötti. Outoja mielitekoja ei ole ollut, mutta lempiruuaksi on muodostunut hedelmät ja jogurtti. Väsymystä on riittänyt ihan liiaksikin asti ja hajut tuntuvan voimakkaalta edelleen. Joka puolella haisee! 
Mutta ei mitään niin kamalaa, etteikö näiden kanssa hetken eläisi. :)

Nyt sitten vain odotellaan! ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti