maanantai 29. syyskuuta 2014

Honkakota - vuorentupa

Sunnuntaina vietettiin työporukan kanssa yhteisesti iltaa. Meille oli järjestetty ensin ampumaradalla ampumista ja sen jälkeen rennosti yhdessäoloa saunoen ja syöden upeissa puitteissa.

Ampumaradalla oli todella hauskaa! Itse olen silloin tällöin ammuskellut ilmakiväärillä, mutta ei nyt niin suurta kokemusta harrastuksesta ole. Saatiin kokeilla pienoiskivääriä ja haulikkoa. Kiväärillä otettiin oikein kisa. Minä voitin! Jee! :) Haulikko olikin hieman jytympi ase. Oli mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Osa porukasta innostui aivan täysin. Saa nähdä saako ampumaseura uusia jäseniä lähiaikoina :)

Ampumaradalta matka jatkui Honkakodalle. Voi mikä upea paikka! Pieni pala lappia keskellä Keski-Suomea. Luonnon keskellä hirsikota, jonka ympäriltä löytyy upeat muut hirsirakennukset, kuten sauna, huussi, laavu ja aitta. Ja mitkä maisemat!





Kota oli ihana! Katosta roikkuvat kyntteliköt ja pöydällä olevat lyhdyt valaisivat kodan tunnelmallisesti. Keskellä kotaa oli iso takka ja puuhella. Takan molemmin puolin oli pitkät pöydät, mihin arvioilta mahtuu yhteensä noin 40 henkilöä. Kodasta löytyi myös pieni parvi, jonne mahtuu hyvin nukkumaan. 


Pihassa oli myös aitta, missä pystyy kesäisin yöpymään. Aitaan mahtu noin seitsämän henkilöä. Aitta oli soma ja sen hauskana yksityiskohtana oli taakse rakennettu terassi!

Loistava paikka järjestää pienimuotoisia juhlia tai tilaisuuksia. Polttariporukoille oikein sopiva, pikkujouluja, syntymäpäiviä ja miksei häitäkin. Paikka soveltuu käytettäväksi mihin vuoden aikaan vain ja pihalla on yllinkyllin tilaa touhuta ja harrastaa. Suosittelen lämpimästi!
Honkakodan kotisivuilta löytyy lisää tietoa ja kuvia.



                   

                   

                   




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti