torstai 9. lokakuuta 2014

Lähtölaskenta

Tänään aloitin jo hieman pakkailemaan tavaroita lomaa varten. Viikonloppu menee töissä, joten nyt oli hyvin aikaa. Mutta jotenkin tää ei nyt oikein lähde. Ei jotenkin jaksa miettiä tai pähkäillä. Puuttuuko se lomakuume vai mikä tässä mättää!? 

Sain pakattua laukkuun neljä mekkoa, yhden paidan, kahdet uikkarit, sandaalit, aurinkolasit, pikkulaukun ja kameran. Mitäs muuta sitä matkalle tarvitsee? Hankala miettiä mitä ottaa mukaan. Ei viitsis ihan turhaa tavaraa kantaa mukana ja tilaa pitää jäädä tuliaisillekkin. 

Aika tyhjältä näyttää

Kunpa taas kerran olisin mies. Voin kuvitella I:n pakkaamisen. Mukaan lähtee kahdet sortsit, uimahousut, muutamia t-paitoja ja hammasharja. Miksei se ole minulle yhtä yksinkertaista! 

Innoissani olen reissuun lähdössä. Kyllä sitä tottakai päiviä laskee vaikkei niin kuumeissaan olekkaan. Tällähetkellä kun katselee ulos, niin ei yhtään haittaa että viikon päästä on aivan eri maisemat ja mittarilukemat. Vielä vaan tosin ei sitä lomakuumetta tai jännitystä ole oikein havaittavissa, vaikkakin olen kyllä ehtinyt yhden paniikin aiheuttamaan itselleni lentolipuista ja koneen vaihdosta. Mutta eikai sitä lasketa? 

Ehkä sitten maanantaina kun työt on takana ja loma edessä tämä alkaa tuntua todelliselta ja se jännityskin sieltä tulee. Sitä ennen vaan pitäisi vielä löytää vähän intoa viimehetken hankintoihin, lomasuunnitelman tekoon ja kai sitä pitäisi hommata hotellikin vielä. 
Kyllä se tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti