sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Himostus

Voi mikä ihana viikonloppu takana! Niin rentouttava ja mukava. Todellakin tuli tarpeeseen. Aika kuluu liian nopeaa hyvässä seurassa jutustellen ja porealtaassa lilluen. :) 



Perjantaina vihdoin kaikkien tyttöjen odotus palkittiin ja iltapäivällä lähdettiin kohti Jämsää pikkubussi pakattuna. Illan ohjelmaan kuuluin tortillat ja Vain elämää katsomo. Ihanat PMMP:n kipaleet uusina versioina. Jenni veti Lautturin kyllä niin hyvin omiin nimiinsä. Loistava veto! Tältä kaudelta kyllä odottaa paljon. Toivottavasti ei liikaa.
Loppuilta meni ihan vain rennosti saunoessa ja poreissa jutustellen kaikesta maan ja taivaan välillä.

Lauantaina aamupalan jälkeen lähdettiin pihalle ja vedettiin circuittreeni Janican ohjaamana. Pakko myöntää, että aika rankalta tuntui, mutta fiilis oli aivan huikea urheilusuorituksen jälkeen. Hyvällä omallatunnolla maistui myöhemmin karkit ja sacher kakku. 
Tyttöjen viikonloppuun tottakai kuuluu myös kaunistautuminen. Ripsipidennyksien laittoa, kynsien lakkailua, hiusten värjäystä ja kampailua. Voi mitä luksusta kun joku toinen laittaa hiukset ja kauniit ripset! 

Illalla vielä käytiin ravintola Rinteessä syömässä. 
Kävellessä ravintolaan mökkialueiden läpi, ei juuri muita ihmisiä näkynyt missään. Hyvinkin autiota Himoksessa on näin sesongin ulkopuolella. Ravintolassakin oli hiljaista ja saatiin olla omassa rauhassa. Ruoka oli hyvää ja syönnin jälkeen sitten vaaputtiinkin mahat pystyssä mökkiin lötköttelemään poreisiin. Ah!

Tälläisiä viikonloppuja lisää! Puhuttiinkin, että jos tästä tekisi tavan ja ainakin kerran vuodessa järjestäisi tälläisen viikonlopun. Äidit jättäisivät lapset isien hellään huomaan ja kaikki sopisivat töistä vapaan viikonlopun. Kun ajankohta olisi tiedossa hyvissä ajoin, ei kukaan sopisi mitään muuta menoa päällekkäin. 
Toivottavasti tästä tulisi tapa, oli tämä sen verran lystiä!

Kiitos leidit! <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti