maanantai 8. syyskuuta 2014

Maanantai

Taas saapui aivan liian aikaisin kai.

Tänään todellakin on tuntunut maanantailta!

Aamulla herätessä väsytti. 12 h unta alla ja silti väsytti. Ei millään olisi jaksanut viikonlopun jälkeen nousta peiton alta ja herätä maanantai päivään. Mutta pakkohan se oli. Nenä oli tukossa ja kurkku kipeä. Ah! Flunssa. Tervetuloa!

Koiralla taisi olla samat fiilikset. Koira piti houkutella ensin sängystä alas ja sen jälkeen vielä ulos. Aamupissalla käynti oli kuin hidastetusta elokuvasta. Lähemmäs 20 minuuttia kävelyä ja matkaa tuli ehkä 300 metriä.
Töihin tuli kamala kiire! Aamupalaa ei ehtinyt edes harkita ja hampaat jäi pesemättä. Pyörän renkaat tottakai oli tyhjät, eikä niitä kerinnyt täyttämään. Kamalalla kiireellä vielä kaupan kautta jotain aamupalaa töihin mukaan. Ja näin! Hienosti 10 minuuttia myöhässä.

Onneksi työpäivä suijui suuremmitta ongelmitta. Hieman oli ajatus välillä kateissa ja tavarat ei pysynyt käsissä, mutta ei muuta.

Maanantain iloksi myös lentoyhtiömme ilmoitti muuttaneensa lentojensa aikatauluja. Balilta paluu lento Singaporeen lähteekin kello 14.45 sijaan vasta 22.45. No se ei vaan passaa, kun lento Suomeen Singaporesta lähtee 22.55!! Voihan kikkeliskokkelis!
Nelli ihanuus onneksi kuitenkin pelasti päivän, sekä loman, ja soitti kyseiseen lentoyhtiöön ja sai meille paikat aikaisempaan koneeseen. jee! Nyt sit vaan on shoppalu aikaa Singaporessa hieman enempi. Jos enää rahaa on paluumatkalla jäljellä.

Nyt taidan olla loppuillan tekemättä mitään, ettei vaan sattuisi enempää.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti