maanantai 15. syyskuuta 2014

Tuunausta

Innostun helposti uusista asioista. Joskus liiaksikin. Olen ostanut monta huonekalua tai sisustusjuttua päähänpistosta tai hyvästä ideasta. Osa ideoista on toteutunut, osa ei. Syynä taidottomuus, laiskuus tai innostuksen lopahtaminen. Joka kerta mietin, että ihan helppo homma toteuttaa, todellisuudessa paljon työläämpi kuin olin kuvitellut.

Viime keväänä ostin kirpparilta edullisesti koivuviilun värisen vitriinikaapin. Ajattelin maalata sen valkoiseksi ja vaihtaa vetimet. Noh, vitriinin kun sain vanhempien autotalliin hiottavaksi tajusin että ei tuu mitään. Menetän vain hermoni ja tuhlaan aikani ja lopputulos on kaamean epätasainen sähellys täynnä pensselin sutimis jälkiä. Iskä oli samaa mieltä. (ylläri!) Otin yhteyttä ammattilaiseen ja maksoin hänelle maalauksesta. Se oli fiksu veto. Vitriinistä tuli todella tyylikäs, eikä yhtään omatekoisen näköinen :)











Toissaviikolla facebook kirpparilla törmäsin ilmoitukseen retrosta pinnatuolista. Ehjä, mutta ulkonäkö ei ehkä omaan silmään ja sisustukseen oikein iskenyt. No 7€ ei ollut iso sijoitus vaikka tuoli jäisikin tuunaamatta. Taas roudasin tuolin porukoille ja iskän kanssa tuumittiin, mitä sille tehdään. Ajattelin päästä helpolla ja maalata sen spray maalilla mustaksi.




Tuoli alkuperäisessä kuosissa.






Tuolista tuli kyllä ihan hyvä. Varmasti parempi olisi tullut ammattilaisen käsissä, mutta säästyihän tässä jokunen penni ja kelpaa minulle vaikkei ihan priima olekkaan. Jostain syystä maali jäi hieman laikukkaaksi, mutta ehkäpä tuo ei nyt tosiaan haittaa. Parempi se silti on kuin ennen maalausta. Nyt on paljon mukavampi istua tietokoneella kuin ennen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti