maanantai 21. syyskuuta 2015

Syöttötuoli hakusessa

Sitterin päällikangas on nyt ollut ahkeraan pesussa, sillä sitteri on toimittanut meillä tällähetkellä syöttötuolin virkaa. Kangasta katsomalla voi helposti päätellä, mitä kaikkea meillä on syöty. Viikonloppuna mummolassa testattiin syöttötuolissa istumista ja hyvinhän tuo jo sujui. Täytyy siis hommata tuoli myös kotiin. 

Eilen käytiin katselemassa vaihtoehtoja. Ensimmäisenä tuli mieleen, että ostetaanko ihan tavallinen syöttötuoli vaiko sitten sellainen, mistä saa myöhemmin myös muunneltua juniorituolin. Käteväähän tietty toisaalta olisi, että kaikki olisi samassa paketissa.

Pidän perinteisestä pinnatuolista. Se sopisi meillä sisustukseenkin ja värivaihtoehtojakin on useampi. Hyvä perustuoli, miellyttää silmää ja vieläpä kotimainen, mutta juniorituoliksi tämä ei valitettavasti muutu. 

Väkisen syöttötuoli babystyle.fi
                              

Ollaan mietitty myös Stokken Tripp Trapp tuolia. Se olisi pitkäikäisempi käyttöä ajatellen, sillä se menisi hyvin 5-6 vuotiaaseen saakka. Värivaihtoehtoja on todella paljon ja pehmusteissakin oli varaa valita. Jotenkin vain pehmusteiden kuosit ei miellyttänyt omaa silmää. Samalla idella löytyy myös Ovo by Micuna syöttö-/juniorituoli. Se kasvaa siis lapsen mukana, mutta aikuiselle se ei enää käy, niin kuin Stoken malli. Värivaihtoehtoja on kaksi; musta tai valkoinen. Pehmusteissakaan ei kovin montaa vaihtoehtoa ollut. Taisi olla vain sininen, punainen, valkoinen ja beige. 

Stokke babystyle.fi
                              

Ovo By Micuna dezeen.com
                     

Ovo miellyttää enemmän omaa silmääni. Pidän muotoilusta ja pieni tarjotin on mukava ja kätevä lisä tuolissa. Hieman taitaa olla Tripp Trappia kalliimpi ja nettiä hieman kun selailin, niin saatavuuden kanssa saattaa olla ongelmia. Varsinkin, kun me tarvitsisimme tuolia jo aikas pian. Jos jollain vain on käyttökokemuksia tuosta Ovon tuolista, niin mielellänin niitä kuulisin. Toki muutkin vinkit, koskien tätä syöttötuolin hankkimista, ovat tervetulleita :)

Syöttötuolia ei siis tarttunut mukaan kaupasta, vaikka sitä lähdimme ostamaan, mutta tarttui kyllä jotain muuta, nimittäin itkuhälytin. Lyhyen pohdinnan jälkeen päädyimme Nabbyn itkuhälyttimeen. Varsinkin I oli tämän hälyttimen kannalla. (Tottakai!) Laite siis toimii yhdessä Iphonen tai anroid puhelimen kanssa. Vielä ei olla kovin päästy laitetta testailemaan, mutta näin ensitutustumisen jälkeen vaikuttaa kyllä todella kätevältä ja toimivalta laitteelta. Yksinkertainen ja helppo käyttöinen, sekä luotettavan oloinen vehje. Voin kertoa tästä enemmän, kunhan ensin sitä päästään kokeilemaan käytännössä. 

 
                        







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti