lauantai 18. huhtikuuta 2015

Uusi arki

Ensimmäinen viikko vauvan kanssa on mennyt kyllä niin hujauksessa! Päivät ovat olleet yhtä tössötystä kerrakseen ja mitään ei oikein ole kotona saanut aikaan, vaikka kovasti muka yrittää tehdä kaikkea kun vauva nukkuu. Pää ei toimi yhtään ja ajatukset karkailee ihan kokoajan. Opetellaan tätä vauva-arkea ja yritetään "Ernestin" kanssa päästä yhteisymmärrykseen ruokailuista. 

Yöt ovat menneet pääosin hyvin. Muutama ruokailukerta ovat riittäneet ja äiti ja iskä ovat saaneet ihan jopa nukuttuakin. Itse kyllä välillä havahdun jopa siihen hiljaisuuteenkin ja pitää tarkistaa, että nukkuuko pikkuinen tosissaan. Vatsanväänteitä on ollut jonkin verran, mutta toivotaan, että menevät pian ohi kun alkaa suolisto tottua. 

Vieraitakin on rampannut "Ernestiä" ihastelemassa, mutta ei onneksi ihan ruuhkaksi asti ole ollut. Kaikki ovat sanoneet, kuinka poika on kuin ilmetty isänsä ja niin hän kyllä onkin! En löydä korvien lisäksi mitään muuta piirrettä hänessä, mikä muistuttaisi minua. Ehkä ne piirteet sitten tulee luonteeseen (Ou nou! :D). 

Hassua huomata kuinka johonkin lähteminen vaan kestää yllättävän kauan, vaikka ajattelee, että "eihän tässä, puen vain lapsen ja mennään". Yhtään ei osaa vielä aikatauluttaa mitään. Tavaran määrä on tuplaantunut, ei triplaantunut, kertaheitolla kun johkin lähtee. Enää ei riitä vain avaimet ja kännykkä mukaan :) 

Vaikkakin hieman haasteiselta on tuntunut tämä ensimmäinen viikko kaikkine uusine juttuineen ja pieneen tutustuen, on tämä kyllä vain ihmeellisen ihanaa! Ihan sanoinkuivailematonta! Meistä on tullut perhe <3 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti