torstai 18. lokakuuta 2018

i'm dreaming of a white christmas

Joulukoristeet, suklaakalenterit ja joulusuklaat ovat ilmestyneet jo kauppoihin. Joulukuusenkin jo bongasin koristamassa Ikean ravintolaa. Pikkujoulut alkaa olla jo suunniteltu ja varattu. Ahkerimmat ovat jo hommanneet lahjatkin. Äitini on tehnyt joululaatikot jo valmiiksi pakkaseen. Joulu lähestyy. 

Tontut ovat kurkkineet meidän ikkunoista jo tovin ja kuulemma lähimetsässäkin niitä on näkynyt. Niin ja onhan meillä jo joulupukkikin vieraillut. Tarkemmin kylläkin isoäidin ja isoisän luona. Hän oli jättänyt sinne lahjaksi lapsille lapaset. Niin kilttejä lapsia, että saa ennakkoon lahjoja. Tämä oli siis esikoisen näkökanta ja hän myös ihan itse keksi tarinan isoäidin kutomien lapasten taustalle. Jouluntuntua alkaa siis olla ilmassa, joten olihan se jo korkea aika kirjoittaa kirje joulupukille. 



Pojan toiveet ovat ihan hyviä ja yllätyin, ettei niitä ollut sen enempää. Vielä. Kirje saattaa mennä uusiksi lelulehden ilmestyttyä. Nukella poika tarkoitti kuulemma superman -nukkea ja kynillä tusseja. Batmanasua Eikka on toivonut jo pidemmänaikaa ja siitä hän muistaa mainita usein. Se asia on kuulemma jo hoidossa. Kiitti pukki. Ihmisten säikkymisen taustat jäi minulle epäselviksi.

Pienenä tyttönä olin itse vaatimattomasti, missin elkein, kirjoittanut joulupukinkirjeeseen vain yhden toiveen; joulurauhaa. Tänävuonna pukinkirjeessäni lukee joulurahaa ja sukset. Sellaiset kunnon pelit! Nykyiset kun luistaa ylämäessa ja pitää alamäessä. Saattaa olla, että mainitsen kirjeessäni myös viinikaapin. Sellaisen mihin saisi kaksi lämpötilaa. Siitä olen haaveillut jo pitkään. 

Joka vuosi suunnittelen aloittavani lahjahankinnat hyvissä ajoin, enkä ota asiasta stressiä. Niin ei vain ole koskaan vielä tapahtunut. Yritän kuitenkin taas tänävuonna ja vähän olen jo lahjaideoita tuumaillut. Myös joulukoristeita olen jo hipelöinyt kaupassa. Viimevuonna en laittanut juurikaan joulua kotona, sillä emme olleet joulunpyhinä paikalla. Tänävuonna kuitenkin ajatus on toinen. 

Niin se vain on jo joulu mielessä. Neljän viikon päästä alkaa töissä pikkujoulusesonki ja hupskeikkaa sitten onkin jo kohta joulu. Jee!! Mä niin pidän joulusta

Joko voi toivottaa hyvää joulun odotusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti