perjantai 11. maaliskuuta 2016

Feel the fatness

Puntari näyttää 5 kg vähemmän kuin kaksi kuukautta sitten, mutta olo ei ole yhtään kevyempi. Housut kiristää, vetoketju ei pysy kiinni, turvottaa ja puristaa. Maha on yhtäkkiä pullahtanut ja iltaisin turvotuksen kanssa olo on hyvinkin pallomainen. 

Eikkaa odottaessa harvoin turvotti. Alkuraskaudesta en muista sellaista lainkaan, mutta nyt turvotusta on ollut alusta asti ja mahakin on pullahtanut useamman viikon aikaisemmin. Toki vatsamakkaroita on vielä edellisestä raskaudesta jäljellä ja vatsalihakset eivät taida kovin timmissä kunnossa olla, joten ne vain lepäävät kauniisti mahanahkaani vasten. Jos vatsa kasvaa jo aikaisemmin, eikai se tarkoita sitä, että se myös kasvaa paljon edellistä isommaksi? 



Tänään sain ystävältäni kassilisen äitiysvaatteita, jotka meillä on yhteiskäytössä ollut aikaisemminkin ja ne on otettava nyt jo käyttöön. Paljon minulla on mekkoja, jotka Eikkaa odottaessa venyivät käyttökelvottomiksi, joten ne saa kaivaa kaapin perukoilta käyttöön. Pienen mahan kanssa pystyy hyvin soveltamaan omia vaatteita, mutta isomman mahan kanssa on jo pakko olla äitiysvaatteet. Viimeisillään tuntuu, ettei nekään enää tahdo mahtua päälle. Yöh.

I aloitti dietin. Kuulemma perheen yhteispaino pitää pysyä balanssissa. Hehe! Hienoa hänen kanssaan sitten kesällä kulkea yhdessä kun hän muistuttaa jonkinlaista rantaleijonaa ja itse lähinnä valasta. Voin vain kuvitella kesällä ne kauniit turvonneet nilkat ja polvet, joita ei jalasta edes erota ja sormet, jotka muistuttavat grillin höyrynakkeja. Ah sitä kesäkuntoa. 

1 kommentti:

  1. Haha voi ei. :D Mutta niin suloinen on kyllä tuo masu, en kestä.<3

    VastaaPoista