torstai 17. joulukuuta 2015

Ihashtuttava Nosh

Noshin Kiva taskutunika
Nosh collegemekko ja legginssit

Reilu viikko sitten meillä hypisteltiin ihania Nosheja. Mun piti kutsuista räpsiä kuviakin, mutta se  siinä vilskeessä ihan unohtui. Vaatekutsut on niin loistava syy kutsua läjä ystäviä kylään ja herkutella. Ja saa vielä shoppaillakkin samalla. bueno!

Olen kyllä niin ihastunut Noshin vaatteisiin. Ne ovat todella mukavia päällä. Pehmeitä ja joustavia. Ihan kuin ei olisi vaatteita ollenkaan. Ne ovat laadukkaita. Vaatteet eivät nukkaannu tai haalistu pesussa ja ne säilyttävät hyvin mallinsa. Eivät siis kulahda, vaikka minäkin pesen ohjeista huolimatta melkein aina vaatteet 60 asteessa. Kuosit ja värit ovat mieluisia ja uusia vaatteita ilmestyy mukavasti vähän useammin kuin kaksi kertaa vuodessa. Harmillesesti vain moni suosikkivaate myydään loppuun jo ennenkuin on itse ehtinyt päästä kutsuille asti niihin tutustumaan, eikä lisä eriä yleensä tule.


Noshin Krokotiili body

Noshin mustat baggy housut
Noshin raitabody

Juurikaan kokemusta minulla ei vielä ole isompien lasten vaatteista, mutta ainakin vauvojen koot, ovat hyvin reilua mitoitusta. Meillä bodya koossa 50-56 käytettiin vielä samaa aikaa kun osa vaatteista oli 68. Tällähetkellä käytössä olevat Noshin bodyt on kokoa 62-68, vaikka poika eilen neuvolassa mitattiin 71,5 cm pitkäksi. Eikä edes bodeissa olevaa jatkopalaa ole tarvinnut ottaa käyttöön ja vaatteissa on muutenkin vielä hiukan kasvunvaraa. Menevät siis pitkään lapsen päällä.
Naisten vaatteet mielestäni vastaavat hyvin kokoaan, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, mutta niistä edustajat usein mainitsevatkin, että mitä kokoa oikeasti tuote vastaa. 

Joulupaperiin käärin kummitytölle Noshin taskutunikan, mikä pienelle menee vielä pitkän aikaa kivasti mekkona. Eikalle ostin raitapaidan ja leggarit, mutta molemmat ovat vielä reilua kokoa, joten saavat hetken lymyillä kaapissa ennenkuin tulevat käyttöön. 




1 kommentti:

  1. Iiiik, en malta odottaa meidän pikku-akan pakettia! :D Nää on niin kivoja, uuttaa lastenmallistoa odotellessa. <3

    VastaaPoista