tiistai 18. marraskuuta 2014

Siskon luona

Vierailin siskon perheen luona Littoisissa. Kolme yötä vierähti nopeasti. Isompi tyttö (kohta 8v.) oli päivät koulussa, siskoni ja hänen miehensä töissä, joten minä vietin päivisin aikaa nuoremman tyttären (4,5v.) kanssa. Shoppailtiin, ulkoiltiin, katsottiin elokuvia, keskusteltiin ja teimme piparkakkutalon! 

               

               


Vuosi sitten heillä kyläillessäni, teimme tyttöjen kanssa piparkakkutalon ja tänä vuonna nuorempi tytöistä ehdotti, että tekisimme taas. Ihan koko taloa emme tehneet itse, vaan ostimme valmiin talon, minkä sitten koristelimme. Pienempi olisi kovasti halunnut syödä talon heti sen kasattuamme, mutta sovimme että se on koriste ja sen voi syödä sitten lähempänä joulua.

               

               

Vauvasta keskusteltiin myös. Olisi kuulemma kiva, että se olisi tyttö, sillä näillä tytöille ei ole kuin tyttöserkkuja. Nimi voisi kuulemma olla Miia tai Minttu. Pojannimi voisi olla Daniel tai Leevi. Ja Sakari olisi kuulemma myös hyvä nimi. Vois sit kutsua häntä Sakeks :D Kysymyksiä tuli valtavasti. "Mitä se vauva tekee siellä mahassa?" "Kakkaako se?" "Nukkuuko se nyt?" "Heräsikö se nyt?" "Mitä se vauva syö?" "Juoko se limsaa?" "Onko se tyttö vai poika?" Ja vatsani kurniessa pienempi ihmetteli, että röyhtäisikö vauva :D 

Ihanat lapsukaiset! <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti