keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Muistot kansissa

Vihdoin ja viimein otin asiakseni plärätä kaikki hääkuvat läpi ja sain jopa samaan syssyyn tilattuakin ne. Häistähän on jo yli 9kk, että aikaisemminkin olis ehkä ehtiny.

Päätin tilata ifolorilta kuvakirjan. Todella kätevä! Vie vähän tilaa kaapissa, mukavempi selata kuin albumi, hintakaan ei ollut paha ja olipa vielä aika helppo toteuttaakkin. Tosin kuvien valitseminen kirjaan tuntui itseltä vievän ikuisuuden. Vaikea valita niin monesta ne parhaimmat. Olin kirjaan kyllä ihan super tyytyväinen! Voisi ihan ottaa tavaksi tilata tuo kuvakirja. Kuvat kun ovat koneella, ei niitä kyllä juurikaan tule selattua, eikä esiteltyä muille.





Kuvia selaillessa muistui meidän päivä taas elävästi mieleen. Oli kyllä niin mainiot juhlat! Juuri sellaiset häät, mitä toivoimme. Kaasot ja bestmanit olivat oikeasti nähneet paljon vaivaa suunnitellessaan upeat polttarimme ja häämme. Heistä oli myös todella suuri apu järjestelyissä. Me viihdyimme paremmin kuin hyvin ja niin tuntui viihtyvän vieraatkin. Ihanaa, että oli kaikki tärkeät ihmiset ympärillä. Unohtumaton päivä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti