perjantai 14. marraskuuta 2014

Joulu on jo ovella!

Tänään se virallisesti alkoi. Joulukausi! Töissä oli ensimmäinen pikkujouluillallinen teatteri esityksineen. Voi kun tätä on taas odotettu! Tai ainakin minä olen odottanut :) Alla muutama kiireessäni nappaama kuva tältä illalta.

               

               

               

               

               

               

Joululauluja, joulun tuoksua ja joulumieltä. Sitä on Vanha Pappila tulvillaan pikkujouluilloissa. Voi sitä ihanuutta! Rakastan joulua! Tämä on viides pikkujoulukauteni kyseisessä talossa ja aina vain se on yhtä ihanaa ja jännittävää. Tästä aina tietää, että joulu siis oikeasti on kohta. Pikkujoulukausi menee aina yhdessä hujauksessaja ja sitten sitä havahtuu siihen, että kaikki omat joulujutut kotona on tekemättä ja joulu on jo viikon päästä. Kiire hommata lahjat ja muut. Tänä vuonna yritän välttyä kiireeltä, mutta saattaa yritykseksi jäädä.

Pakko oli töissä hieman maistella laatikoita ja kinkkua. Voi miten hyvää! Lanttulaatikko on ehdoton suosikkini. Bataattilaatikko heti tokana. Ja onhan kaikki muukin jouluruoka todella hyvää! Paitsi itse en niin välitä graavilohesta. Nyt täytyy vain välttää jouluruoan syöntiä, jotta se vielä aattonakin maistuu hyvälle. 

Tänä vuonna(kaan) en aio sen koommin joulua laittaa kotiin. Emme joulunpyhinä juurikaan ole kotona, joten tuntuu se hieman turhalta laittaa kotia joulukuntoon. Toki jotain pientä on laitettava, mutta ihan vain pientä. Nissen kyllä kaivoin jo eilen esiin! :) 

               


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti