tiistai 3. huhtikuuta 2018

Täällä ollaan!


Vaikka blogin puolella on ollut pitkä tovi hiljaiseloa, niin täällä me ollaan! Alkuvuosi ja talvi on ollut melkoista elämää. Kodin, perheen, työn ja harrastusten yhdisteleminen on haastavaa. Jotenkuten asiat kuitenkin rullaa ja homma kulkee, mutta blogille ei valitettavasti tahdo riittää aikaa. En ole ehtinyt purkamaan ajatuksiani tänne lainkaan. Se on harmillista, sillä nautin tästä kovin ja huomaan kaipaavani tätä. 

Talvi on ollut mahtava! Ollaan lasten kanssa nautittu lumesta ja sen paljoudesta. Pakkasetkaan eivät ole harmittaneet niin paljon kuin olisi voinut. Päivisin on kuitenkin päästy lasten kanssa ulos, vaikka yöpakkaset ovatkin kohonneet välillä hurjiin lukemiin. Vain muutaman päivän muistan, että meni pakkasen takia sisähommiksi. Pönttöuunit ovat kyllä pöhisseet ja liiterin takaseinä vilkkuu, mutta voitonpuolella jo ollaan.  Eikka sai joulupukilta luistimet ja ne ovat tainneetkin olla talven paras juttu.  Sinnikkäästi hän malttaa opetella, vaikka vaikeaa se aluksi on. Kummallisesti hänen hermot kestävät, vaikka ne ei niin hyvät yleensä ole. Hiihtäminen pojalta sujuu mainiosti. Hän tajusi heti mitä niillä tehdään ja miten mennään. Ollaan saatu koko perhe ulkoilla Eikan uusien harrastusten myötä.



Kovista pakkasista huolimatta taudit ovat jyllänneet tänä talvena sitkeästi. Meillä on onneksi sairastettu melko vähän. Molemmilla lapsilla on ollu nuhakuume kerran ja Lyylillä poskihampaat nostivat toisen kerran kuumeen. Itse selvisin muutaman päivän flunssalla. Vielä ei ainakaan keväiset vatsataudit ole kiusanneet ja toivon todella, ettei tauti meillä kyläilisi ollenkaan. Kurja tauti, eikä tässä oikein ehtisi sairastaa.

Kevät tekee tuloaan (hitaasti, mutta varmasti) ja tuo tullessaan Eikan 3-vuotis syntymäpäivät ja loman. Meidän perhe ja muutama ystävämme lähdemme taas tänä keväänä viikoksi Vuokattiin lomailemaan. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa! Ennen yhteistä lomaa hitusen kyllä odotan tulevaa viikonloppua ja erämökkeilyä ihan vain kahdestaan hyvän ystäväni kanssa. Hitaat aamut, päiväunia, ulkoilua, maukasta ruokaa, viiniä, sauna ja rentoilua. Kun ei ketään tarvitse passata, ei kenenkään muun sotkuja siivota, kukaan ei keskeytä lausetta, eikä toivottavasti kukaan kiukuttele. Bueno viikonloppuloma! Viimekerrasta on liian kauan, joten odotan kyllä innolla. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti