maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulun odotus alkakoon

Nyt kun Ilmat viilenivät ja maisema näyttää taas valkoiselta, hiipii joulufiilis pikkuhiljaa meillekkin ja joulun odotus alkaa. Odotus meidän perheessä aloitettiin viikonloppuna joulukadun avajaisilla ja kävimme joulumaassa joulupuurolla, sekä hevosajelulla. Joulupukkejakin nähtiin oikein kaksin kappalein ja Eikka oli heistä tietenkin innoissaan.

Joulutähdet ja kynttelikkö valaisee jo kartanon ikkunoissa ja muutama tonttukoriste on löytänyt paikkansa. Seuraavaksi tekisi mieli hommata jokin joulukukka ja pari uutta hillittyä ja taaperoystävällistä joulukoristetta sisälle. Kynttilät meillä saa olla melko rauhassa silloin kun niissä palaa tuli, mutta kun ei pala, ne kiinnostavat kovasti. Ihan koko joulun aikaa ei viitsisi kuluttaa koristeiden ja taaperon vahtimiseen ja uskotella, itselleen, että kyllä se lapsi pian niihin koristeisiin kyllästyy.

Paljon olisi ideoita jouluun liittyen. Tekisi mieli leipoa ja kokeilla muutamaa uutta jouluista reseptiä. Herkkulakosta johtuen taidan kuitenkin säästää leipomiset lähemmäksi joulua, jotta pääsen itsekin herkuista nauttimaan. DIY lahjoja olen myös suunnitellut ja haluaisinkin ehtiä ne toteuttamaan. Samoin muutama pieni jouluinen askarteluidea kutkuttaa mielessä. Jospa näille kaikille ideoille vain löytyisi aikaa. Toivottavasti ainakin osalle niistä.

Mielessä on ollut joulukalenteri tänne blogin puolelle ja kovasti nyt yritänkin sen toteuttaa, mutta katsotaan tuleeko siitä ihan sellainen kuin olen ajatellut ja riittääkö joka luukkuun idea ja onnistuuko ideoiden toteutus kuinka. Jääkää siis seuraamaan joulukalenteria ja ehdottakaa toki hyviä aiheita luukkuihin, jos sellaisia teille tulee mieleen. 


Jännittävää ja tunnelmallista joulun odotusta muillekkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti