torstai 4. kesäkuuta 2015

Pienen_miehen_huone_suunnitteilla

Sormet alkaa syyhytä kun mietin lastenhuoneen sisustusta. Vielähän toki hetkeen Eikka ei tarvitse omaa huonetta, mutta voishan sitä silti alkaa jo hyvissä ajoin suunnittelemaan ja toteuttamaankin pikkuhiljaa. 

Pesänrakennusta postailussa mietinkin jo lastenhuoneen tapettivaihtoehtoa ja olen nyt alkanut kallistumaan jonkinlaiseen mustavalkoiseen ratkaisuun. Tapetti tulee vain yhdelle seinälle, joten se saa kyllä olla näyttävä. 

Väriä huoneeseen saa sitten huonekaluilla ja tekstiileillä. Olen haaveillut verhokankaaksi Marimekon Kulkue kangasta. Myös Karkuri olisi kiva! Matto voisikin olla sitten yksivärinen tai raidallinen ja väri sointuisi verhojen kanssa. Esim. keltainen.


  
Marimekko - Kulkue
Marimekko - Karkuri

Leluja varrmasti kertyy ja ne vievät varmasti jossain vaiheessa jo paljonkin tilaa, enkä voi sietää sekasortoa, joten jokaisella on oltava oma paikkansa. Poissa silmistä, poissa mielestä. Säilytysratkaisuja siis olen selaillut myös. Room Copenhagenin lego säilytyslaatikot on todella minun mieleeni. Niitä löytyy eri värisinä ja kokosina ja ne saa kätevästi kasattua päällekkäin. Aivan kuin legotkin! Missä olisikaan hienompi säilyttää Eikan legoja kuin isossa legossa :)ja Ferm Livingin half moon kangaskori olisi juuri passeli pehmolelujen säilytykseen. 


Ferm Livingin half moon kori
Ikea Trogen säilytyspenkki




Room Copenhagenin lego säilytyslaatikko

Sitä törmää niin ihaniin sisustusideoihin ja tavaroihin, että on jo suorastaan vaikea päättää! Nyt kun tässä haaveilee ja suunnittelee, niin ideoita vaan rönsyilee lisää :) Vielä pitäisi keksiä mihin saisi mahtumaan huoneen nykyiset huonekalut kaikkien näiden mun ideoiden tieltä. Ou-nou! Kummasta luovutaan tietokonepöydästä vai tiipiistä? :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti