sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Lastenhuoneen sisustus

Viime syksynä meillä valmistui lastenhuoneen remontti. Taapero muutti juuri valmistuneeseen huoneeseen heti, eikä meillä ollut ongelmia omaan huoneeseen siirtymisen kanssa. Päinvastoin. Yöt nukuttiin lähestulkoon aina heräämättä, ennen kuin nyt sitten alkoivat nämä valvomiset.

Remontin aikana en uskaltanut ostaa huonekaluja tai tekstiilejä huoneeseen, sillä halusin nähdä huoneen valmiina ennen kuin pystyin päättämään sopisivatko suunnitelmani toteutuneen remontin kanssa. Eikan muuttaessa huoneeseen ei siellä ollut kuin pinnasänky, lipasto vaatteille ja lelukori yhdessä nurkassa. 


Pikkuhiljaa kuitenkin huone on alkanut muistuttamaan lastenhuonetta ja tavarat alkavat löytämään paikkansa. En ole seinille uskaltanut vielä laittaa mitään, sillä en halua turhia reikiä seiniin tehdä. Täytyy tarkkaan harkita, mitä seinille laittaa ja mihin hyllyt kiinnittää. 


Tiipii oli yksi ensimmäisistä ajatuksista kun lastenhuoneen sisustusta mietin. Huone on iso ja korkea, joten sinne sopisi hyvin isompikin maja. Löydettiin mieleinen tiipii Granitista. Aluksi epäilin mustaa telttaa, että näyttääkö se vain mustalta möykyltä nurkassa, mutta ei. Se sopii loistavasti huoneeseen ja on taaperonkin mieleen.


Tavarat vielä hakevat paikkaansa, eikä se haittaa lainkaan. Järjestys muuttuu taas kun Lyyli jossain vaiheessa muuttaa Eikan kaveriksi huoneeseen. Ellei sitten innostuta sitä ennen remontoimaan Lyylille omaa huonetta. 

Tässä pieni vilkaisu tämänhetkiseen lastenhuoneeseen.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti