sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Treffi haaveilua

Olen palaillut nyt pikkuhiljaa takaisin "sorvin ääreen", eli töihin. Muutamaa päivää viikossa olen nyt ollut töissä, sillä Eikalle emme ole hakeneet hoitopaikkaa. Vuorotyöläisinä olemme saaneet työaikamme järjestettyä niin, että toinen on kotona lapsen kanssa ja tiukan paikan tullen isoisä ja isoäiti ovat onneksemme hoitaneen pikku miestä. Todellakin mukavaa vaihtelua tuo työnteko, vaikka mielelläni Eikan kanssa vielä olenkin pääsääntöisesti kotona. 

Mutta voi jummi mä olen ihan loman tarpeessa! Hehe! Ei toki johtune töistä, vaan ehkä ihan vain tästä arjesta. Keväällä ollaankin lähdössä kaveriporukalla (lapset mukana myös) Rukalle. Jee! Sitä kyllä odotan innoissani, mutta siis kaipasin pientä lomaa I:n kanssa kahdestaan. Ei olla Eikan syntymän jälkeen käyty kahdestaan edes ulkona syömässä, saati sitten jotain muuta yhteistä aikaa järkätty. Edellinen yhteinen loma taitaa olla häämatka reilu vuosi sitten ja edellinen suunniteltu treffi-iltamme muuttuikin synnytyssalissa kuivaa ruisleipää mutustaen ja uutta ihmettä ihmetellen. Joten kyllä todellakin haluaisin jo hieman rentoutua ja viettää kahdenkeskeistä aikaa kodin ulkopuolella. 

Kylpyläloma, mökkeilyä, elokuvia, hyvää ruokaa, ulkoilua, keilailua, shoppailua, köllimistä, hotelliaamupala, pitkiä yöunia ja hitaita aamuja. Nämä kaikki kelpaisi tai edes osa näistä. Täytyy nyt todella suunnitella jonkilainen treffi-ilta meille tai jopa se miniloma. 

Ystävänpäiväksi olimme suunnitelleetkin juhlivamme toista hääpäiväämme  kahdestaan ravintolassa ja elokuvissa käyden, mutta työt estivätkin sitten sen huvin. Lohdutukseksi sain kuitenkin kimpun kukkia ja ystävänpäivä leivoksen ja aamupäivän sain viettää ystävien kanssa lastenvaatekutsuilla, joten mukava ystävänpäivä se oli näinkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti