lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävät

Iloista ystävänpäivää! 

Tälläisenä päivänä, sitä hieman pysähtyy miettimään omia ystäviään ja niiden tärkeyttä. Itse olen todella onnekas, sillä minulla on paljon kavereita, paljon ystäviä ja oikeastaan aika monta sydänystävääkin. En millään osaisi elää ilman heitä, enkä olisi pärjännyt ilman heitä. Vaikka en heitä usein näkisikään tai en edes muistaisi soittaa, tiedän, että he ovat olemassa.

Kavereita tulee ja menee. Se on kiertokulkua, mutta todelliset ystävät, ne pysyy. Niin kliseistä, mutta totta. Aikuisena sitä on huomannut, kuinka ne tärkeimmät ihmisuhteet säilyy, oli sitten esteenä välimatkat, erilaiset elämänvaiheet tai vaikka erimielisyydet. On ystäviä, joita näen harvoin, mutta joidenka kanssa mikään ei ole muuttunut vuosien varrella, vaikka me ehkä ihmisinä olisimmekin muuttuneet. Juttu luistaa aivan niinkuin ennenkin! On ystäviä joita näen jatkuvasti, enkä ikinä kyllästy heidän seuraansa tai juttuihinsa. 

Jokainen ystäväni on omanlaisensa ja jokaisen kanssa ystävyys on ainutlaatuinen. Toisille puhun enemmän henkilökohtaisempia asioita kuin toisille. Toisten kanssa nauran enemmän sille elämän vakavuudelle kuin toisten. Jollekkin, ei tarvitse sanoa mitään, se tietää kyllä. Joku ei ymmärrä ollenkaan, mutta on silti läsnä ja haluaa yrittää ymmärtää. Joku saa ajatukset onneksi aina jonnekkin muualle. Joku nauraa aina. Joku on todella hyvä kuuntelija ja joku taas todella hyvä puhuja. Jonkun kanssa naurusta ei tahdo tulla loppua. Jokainen on tärkeä ja parantaa maailmaani omalla tavallaan! Olen kiitollinen heistä kaikista. <3


p.s Sain myös maailman parhaimman ystävänpäiväviestin tänään. Siinä minua pyydettiin pian syntyvän tytön tai pojan kummiksi <3 Voi miten ihanaa!! Olin aivan mykistynyt onnesta. 

1 kommentti: