torstai 22. tammikuuta 2015

Kelailua

Arkistakin arkisempaa. Mitään ei tapahdu. Pitkästyttää!

Se on jännä juttu, että nyt kun kotona ollessa olisi aikaa, niin miksei sitä sitten saakkaan mtään aikaiseksi. Ei kertakaikkiaan mitään. Päivästä toiseen vain muka tylsää. Tänään olin kuitenin ahkera ja hoidin hieman asioita, kuten äitiyspäiväraha juttuja ja vauvan vakuutusta. En siis saanut vielä mitään haettua, kun meni käpy, mutta hyvällä alulla on asiat jo! :D Hah! Ehkä huomenna.

On se Kelan kanssa asioiminen jotenkin vaikeeta. Äh! Jos ei olis pakko, niin kyllä jäis hakemus tekemättä. Sen verran ärsyttävää hommaa. Täytä sata lomaketta, joita et edes kunnolla ymmärrä ja liitä liite, jonka liitteeksi liität liiteen, josta käy ilmi liitteen selvitys. Ja tätä asiaa taas ei voikkaan laittaa liitteellä, vaan se pitää ilmoittaa lomakkeella, jonka numero on tämä. Ja vielä tarvitaan selvitys siitä ja tästä. Mitä?! Ja kun vihdoin pääset jyvälle kaikesta ja saat kaikki lomakkeet, liitteen liitteet ja hakemukset hoidettua, tulee Kelasta kirje, että vielä kaipaisimme selvitystä tähän ja tähän. Sit jäät odottelemaan, että josko nyt olisi kaikki kunnossa vai vieläkö tulee kirje, missä vaaditaan jotain lisää informaatioita. No tulee kirje, missä ilmoitetaan, että hakemusta ei ole vieläkään voitu käsitellä kun sieltä puuttuu joku pienen pieni juttu, mikä olisi selvinnyt todella helposti soittamalla, mutta päätimme laittaa kirjeen, jotta tässä kestäisi vielä vähän kauemmin. Eikö tuohon touhuun nyt saisi mitenkään helpompaa systeemiä? 

Tässä kotona ollessa olen kuitenkin ehtinyt hieman pohtia ja visioida yhtä kivaakin juttua. Nimittäin viinipullotelinettä. Punaviinin suurena ystävänä on muutama pullo kerääntynyt kaappiin ja ajattelin, että olisi kiva kerätä ne oikein johkin esille. Viinikaappi olisi ihana, mutta kamalasti tilaa vievä, eikä meille sellaista mahtuisikaan. Suunnittelinkin keittiön kaappien yläpuolella, kaappien ja katon väliin jäävään turhaan tilaan, sellaista puista telinettä, johon saisin pullot vaaka-asentoon. Idean sain kun kävin Turussa Tårgetissa syömässä ja ihastuin heidän yksinkertaiseen, mutta hienoon hyllyyn. Kun vaan joku sen minulle nikkaroisi..


Takaseinällä mainitsemani hylly. Kuva Tårgetin facebook sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti